Connect with us

Alba

Peste 100 de șoferi amendați pentru viteză în județul Alba, în 13 ore. Acțiuni pentru creșterea siguranței rutiere

Publicat


Polițiștii rutieri din Alba Iulia și cei ai Secției de Poliție Rurală Vințu de Jos au acționat pentru creșterea siguranței rutiere. În 13 ore de acțiune au fost depistați 104 conducători auto care au depășit limita legală de viteză.  

Potrivit IPJ Alba, vineri, între orele 7.00 și 20.00, polițiștii Biroului Rutier Alba Iulia, împreună cu cei ai Secției 2 Poliție Rurală Vințu de Jos, au organizat o acţiune ce a avut ca scop prevenirea accidentelor rutiere și depistarea conducătorilor auto care nu  respectă regimul legal de viteză.

În cele 13 ore de acțiune, au fost constatate 123 de abateri de natură contravențională, cele mai multe (104) fiind de conducere cu viteză peste limita legală.

Complementar sancțiunii aplicate, față de un conducător auto a fost luată măsura reținerii permisului de conducere, iar în alte două situații s-a dispus retragerea certificatului de înmatriculare.

Vezi mai mult pe Alba24


Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA pe Ardeal24 - trimite foto/video la Ardeal24 prin Facebook messenger, Whatsapp, sau prin formularul online


Comenteaza

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Alba

CFR Călători anulează mai multe trenuri în weekenduri: Parte din ele trec prin județul Alba. Pe ce rute nu vor mai circula

Publicat

CFR Călători anulează mai multe trenuri în weekenduri. Este vorba despre mai multe trenuri regio. Parte din ele circulă și pe raza județului Alba. Motivul pentru care acestea vor fi anulate este criza de mecanici de locomotivă. 

Trenurile care vor fi anulate sunt pe raza Regionalei Brașov. Trenurile vor fi anulate din 27 aprilie, iar rutele au fost detaliate de clubferoviar.ro.

Din câte se pare anularea trenurilor  a fost cerută…

Citește mai mult pe Alba24.ro

Citește mai departe

Alba

We Love Retro 2024, la Cluj: cel mai mare retro party din România, line-up incendiar. Bilete cu prețuri reduse, până pe 20 aprilie

Publicat

Fun Factory, East 17, Whigfield, Nana, C-Block, DJ Sash!, N&D și Andreea Bănică vor concerta pe 7 iunie, de la ora 20:00, la BT Arena din Cluj-Napoca, la ediția de 10 ani a We Love Retro, cel mai mare retro party din România. Biletele mai au prețuri reduse până pe 20 aprilie, de la acea dată încolo urmând să fie disponibile numai bilete la preț întreg.

Organizatorii anunță că trupele ale căror hituri au dominat topurile anilor 90…

Citește mai mult pe Alba24.ro

Citește mai departe

Alba

Un copil de șapte ani din Câmpeni, surpriza Campionatelor Nationale de Șah pentru juniori. Stan Vlad a luat aur

Publicat

Stan Vlad, un copil de șapte ani din Câmpeni este surpriza Campionatelor Nationale de Sah de șah pentru juniori. La vârsta de doar 7 ani este marea surpriză a Campionatelor Nationale de Sah de șah pentru juniori. Vlad Stan a câștigat titlul național în proba de dezlegări. 

Stan Vlad este un junior din Câmpeni antrenat de Mihnea Costachi și David Cordea, care la doar 7 ani a obtinut medalia de aur la Campionatele Nationale de copii si…

Citește mai mult pe Alba24.ro

Citește mai departe

Alba

VIDEO: Cum se produce săpunul din lapte de capră, la Rimetea. Secretele unui produs cosmetic natural explicate de Zsuzsa Tulit

Publicat

Zsuzsa Tulit face la Rimetea săpun natural. Însă nu orice fel de săpun, ci unul făcut din lapte de capră. Capre care pășunesc plante medicinale. Săpunul pe care în produce, îl scoate la vânzare în magazinul de suveniriuri.

Magazin care este situat la subsolul uneia dintre cele mai vechi pensiuni din Rimetea.

Am stat de vorbă cu Zsuzsa la deschiderea sezonului turistic de la Rimetea, iar aceasta ne-a explicat care este secretul din…

Citește mai mult pe Alba24.ro

Citește mai departe