Connect with us

Eveniment

Peste 2.000 de turişti pe pârtiile din Păltiniş, unde s-au întrecut zeci de acrobaţi pe zăpadă

Publicat


Peste 2.000 de turişti din toate colţurile ţării au venit sâmbătă, la complexul de pârtii aflat la intrarea în staţiunea Păltiniş. „Vedetele” zilei au fost cei 35 de copii şi tineri din cinci judeţe ale ţării, care au făcut acrobaţii pe zăpadă, în cadrul unui concurs de profil.

„Sunt undeva la 1.200 de oameni în resort, care schiază, cam 2.000 estimativ cu toţii în momentul acesta şi sunt 35 de concurenţi înscrişi (la Arena Freestyle Open – n.r.), majoritatea din Sibiu, dar şi din Miercurea Ciuc, Baia Mare, Bistriţa şi Braşov”, a declarat  reprezentantul Arena Platoş, Bogdan Brylynski.

Potrivit reprezentantului resortului de pârtii de schi şi snowboard, sâmbătă a fost una din primele trei zile cele mai…

Citește mai mult pe Romania24


Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA pe Ardeal24 - trimite foto/video la Ardeal24 prin Facebook messenger, Whatsapp, sau prin formularul online


Comenteaza

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Cluj

Un orădean care a făcut insuficiență multiorgan de la o amigdalită, SALVAT de medicii clujeni. A suferit 22 de operații

Publicat

Un caz foarte complex a fost gestionat cu succes de echipele medicale ale Spitalului de Urgență din Cluj-Napoca. Un bărbat de 37 de ani a fost externat după 22 de intervenții chirgicaleși o lungă luptă pe care a purtat-o alături de medici și personalul medical.

Tudor, un bărbat din Oradea în vârstă de 37 de ani, a făcut o simplă amigdalită bacteriană, care a condus la o insuficiență multiorgan – renală, circulatorie și hepatică. Bolnavul a dezvoltat o infecție gravă la un picior, ajungând în șoc hemoragic și septic.

Un orădean care a făcut insuficiență multiorgan de la o amigdalită, salvat de medicii clujeni. A suferit 22 de…
Citește mai mult pe Cluj24

Citește mai departe

Eveniment

Risc mediu de avalanşă în toate masivele montane, la peste 1.800 de metri. Precizările Salvamont Hunedoara

Publicat

Arhivă foto

Salvamontiştii din județul Hunedoara atrag atenția cu privire la riscul de avalanșă care a apărut în aceste zile la altitudini mai mari de 1.800 de metri. Aceasta se datorează creșterii temperaturilor diurne în munți și semnalării unor precipitații în mai multe zone, inclusiv sub forma de ploaie.

„Riscul de avalanşă este mediu, fiind generat de temperaturile mai ridicate şi de ploi. Este posibil să apară avalanşe pe feţele lipsite de vegetaţie şi pe vâlcele cu o înclinaţie mai mare de 25 de grade. Zăpada s-a înmuiat şi poate să o ia la vale în orice moment”, a declarat, vineri, pentru AGERPRES, şeful Serviciului Public Judeţean Salvamont Hunedoara, Ovidiu Bodean.

Potrivit salvamontiştilor, încă se mai poate schia în zona staţiunii Straja, însă, în săptămânile viitoare la munte este aşteptat un număr mare de practicanţi ai schiului de tură.

Acestora li se recomandă să treacă pe la punctele Salvamont, unde vor primi sfaturi despre starea traseelor şi evoluţia vremii.

La acest sfârşit de săptămână, salvamontiştii efectuează servicii de permanenţă în toate staţiunile montate din judeţ şi la bazele Râuşor şi Alunii Negri. Agerpres

Citește mai departe

Cluj

Noi autobuze din Cluj-Napoca vor avea suport pentru bicicletă. VEZI pe ce trasee vor circula

Publicat

Noi suporturi de biciclete vor fi montate pe mijloacele de transport public din Cluj-Napoca. Acestea circulă inclusiv spre zonele de agrement ale orașului, potrivit Companiei de Transport Public Cluj-Napoca.

Începând cu data de 3 aprilie, CTP va instala suporturi de biciclete pe noi mijloace de transport în comun. Acestea sunt montate în spatele autobuzelor și vor putea transporta mai multe biciclete.

Noi autobuze din Cluj-Napoca vor avea suport pentru bicicletă. VEZI pe ce trasee vor circula

Mijloacele de transport deservesc traseele liniilor 35, 43 ,43B ,43P , 46, 46B, 46L, 40, 21.

„Acest lucru îți permite să îți iei bicicleta la tine și să…

Citește mai mult pe Cluj24

Citește mai departe

Cluj

Cetățeni din Bangladesh, prinși că munceau ILEGAL în județul Cluj

Publicat

Poliţiştii din cadrul Serviciului pentru Imigrări Cluj au făcut un control în cooperare cu reprezentanți ai Inspectoratului Teritorial de Muncă Cluj, pentru combaterea şederii ilegale și a muncii nedeclarate a străinilor. Nouă cetățeni din Bangladesh, toți bărbați cu vârste cuprinse între 21 și 50 ani, au fost prinși că munceau ilegal în județul Cluj, scrie Mediafax.

În urma verificărilor efectuate, s-a constatat faptul că opt dintre aceștia dețineau pașapoarte cu vize de muncă, iar unul deținea un permis de ședere în scop de angajare în muncă, toate obținute în baza unor avize de angajare la o societate de pe raza județului…

Citește mai mult pe Cluj24

Citește mai departe