Connect with us

Alba

Peste 220 de copii confirmați COVID sunt internați în spitale. Câți sunt pe secțiile ATI

Publicat



Peste 220 de minori confirmați COVID sunt internați în spitalele din România. Aproximativ 9% dintre aceștia sunt pe secțiile de terapie intensivă.

Potrivit situației prezentate de Grupul de Comunicare Strategică, marți, în unitățile sanitare de profil, numărul total de persoane internate cu COVID-19 este de 8.334. Dintre acestea, 990 sunt internate la ATI.

Vezi și Peste 6.700 de cazuri COVID în România, în 24 de ore. 129 decese noi, 990 pacienți la ATI. Date oficiale, 21 septembrie

Din total, 229 sunt minori.

Dintre pacienții minori, 209 sunt internați în spitale și 20 în secții ATI.

În județul Alba, doar un singur copil este internat în spital cu COVID. Nu sunt cazuri de minori internați pe secții ATI.

La nivel național, numărul cazurilor noi s-a dublat în 24 de ore.

Dacă luni erau raportate 3.342 cazuri, marți numărul infectărilor noi a fost de 6.789.

Și numărul deceselor a crescut: de la 78 luni la 129 marți.

În România, de la începutul pandemiei, au fost confirmate 1.158.841 de cazuri de infectare cu noul coronavirus.

Vezi mai mult pe Alba24


Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA pe Ardeal24 - trimite foto/video la Ardeal24 prin Facebook messenger, Whatsapp, sau prin formularul online


Comenteaza

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Alba

Un om al străzii din Alba Iulia condamnat la închisoare cu executare. Fapta pe care a comis-o a orpiliat cetățenii din oraș

Publicat

Un om al străzii din Alba Iulia va merge la închisoare pentru șase luni. Este vorba despre un tânăr care își facea veacul pe străzile din oraș, în special prin zona de centru a orașului.

În data de 15 mai 2024, magistrații din Alba Iulia au decis că bărbatul va sta la închisoare pentru jumătate de an. Fapta pentru care a fost condamnat este de ultraj contra bunelor moravuri.

Alături de el a fost trimis în judecată și un al om al străzii, dar până la sentința de la Judecătoria Alba Iulia, a decedat.

CITEȘTE ȘI: Cine se ocupă de înmormântarea unui…

Citește mai mult pe Alba24.ro

Citește mai departe

Alba

17 mai: Bursa locurilor de muncă la Alba Iulia. Oportunități pentru cei care doresc să se angajeze. Câte posturi sunt disponibile

Publicat

Bursa locurilor de muncă la Alba Iulia. Peste 20 de angajatori vor fi prezenți vineri, 17 mai, la Bursa Generală a Locurilor de Muncă, organizată la Alba Iulia. Sunt oferite aproximativ 300 de locuri de muncă pentru persoane interesate de angajare.

Evenimentul se va desfășura la Casa de Cultură a Sindicatelor din Alba Iulia, str. Mihai Viteazul, nr. 31,  începând cu ora 9.00.

Obiectivele acestei inițiative sunt de a realiza un contact cu un număr cât mai mare de angajatori. De asemenea, se va întreține un dialog între Serviciile Publice de Ocupare. Se…

Citește mai mult pe Alba24.ro

Citește mai departe

Alba

Restricții de circulație pe A1 Sebeș-Sibiu și pe alte segmente de autostradă. Zonele în care sunt lucrări de reparații

Publicat

CNAIR anunță restricții de circulație pe autostrada A1 Sebeș-Sibiu, valabile joi, 16 mai. Se fac lucrări de reparațiil a carosabil. De asemenea, restricții sunt și pe alte segmente de autostradă.

Restricții de circulație pe autostrada A1 Sebeș-Sibiu

  • km 266+750 – 269+500, Cristian (Sibiu), până la ora 19.00 – se execută lucrări de reparații la partea carosabilă; banda 1 și banda de urgență, restricționate, pe calea 1(sens Sibiu-Sebeș); se circulă îngreunat pe banda 2 a căii 1
  • km 264+850 – 264+950, Săcel (Sibiu) până în 18 mai – lucrări…

Citește mai mult pe Alba24.ro

Citește mai departe

Alba

msg Maraton Apuseni 2024: 1.500 de alergători din toată lumea, așteptați la start

Publicat

Clubul Alpin Român Filiala Cluj organizează msg Maraton Apuseni 2024, unde sunt așteptați circa 1500 de alergători la startul din Buscat, comuna Băișoara, județul Cluj.

Traseele de concurs se remarcă în peisajul curselor de trail din țară prin tipul peisajului montan parcurs, unic în Europa.

Dat fiind că alergarea montană, sau trail running, îmbină dragostea de natură, libertatea și dorința de auto-depășire, competiția din Apuseni reunește anual alergători din diferite colțuri ale lumii.

Încă de la prima ediție din 2011, aventura msg Maraton Apuseni…

Citește mai mult pe Alba24.ro

Citește mai departe