Connect with us

Cluj

Peste 700 de polițiști și jandarmi asigură ordinea publică de Paști la Cluj

Publicat



În perioada 22-25 aprilie, peste 350 de polițiști din cadrul Inspectoratului de Poliție Județean Cluj sunt mobilizați, zilnic, peste dispozitivul curent existent, pentru asigurarea desfășurării în condiții de liniște și siguranță publică, a Sărbătorilor Pascale Ortodoxe. Tot în contextul Sărbătorilor Pascale, peste 400 de jandarmi din cadrul Inspectoratului de Jandarmi Județean Cluj, alături de colegii polițiști și pompieri, vor fi angrenați pentru asigurarea măsurilor de ordine la toate evenimentele care vor avea loc în spațiul public.

În cadrul activităților, polițiști din cadrul structurilor de ordine publică, rutieră, investigații criminale, arme, explozivi și substanțe periculoase, dar și luptători din cadrul Serviciului pentru Acțiuni Speciale vor fi prezenți în localitățile rurale și urbane ale județului, acordându-se o atenție deosebită zonelor în care se află lăcașuri de cult.

ijj cluj

De asemenea, pentru asigurarea unui climat rutier sigur, polițiștii rutieri vor acționa pe drumurile publice, urmând a aplica cu fermitate măsurile legale, în situațiile în care se constată încălcarea normelor de circulație pe drumurile publice.

Participanții la trafic sunt sfătuiți să adopte o conduită preventivă și să respecte cu strictețe normele de circulație pe drumurile publice.

Jandarmii vor fi prezenți în zona stațiunilor montane și pe traseele turistice adiacente, unde vor acționa pentru informarea și îndrumarea turiștilor, dar și pentru a interveni în cazul producerii unor incidente nedorite.

Autoritățile recomandă cititorilor ca de fiecare dată când sunt martori ai unor situaţii deosebite precum apariţia unor animale sălbatice, să sune la 112,…

Vezi mai mult pe Cluj24.ro

Romania24.ro


Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA pe Ardeal24 - trimite foto/video la Ardeal24 prin Facebook messenger, Whatsapp, sau prin formularul online


Comenteaza

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Cluj

Compania aeriană Animawings lansează zboruri Cluj-București de pe Aeroportul ”Avram Iancu”

Publicat

Aeroportul Internațional Avram Iancu Cluj anunță debutul unor noi zboruri regulate directe spre Bucureşti, în toamna anului 2024. Astfel, începând cu data de 16 septembrie 2024, de pe Aeroportul Internațional Avram Iancu Cluj…

Citește mai mult pe Cluj24

Citește mai departe

Cluj

Aproape 70 de străzi din Cluj-Napoca, fără current electric. AVARIE de proporții

Publicat

Electrica Distrbuție Transilvania anunță, vineri seara, o avarie de proporții la Cluj-Napoca fiind afectate aproape 70 de străzi care au rămas fără current electric.

Reluarea furnizării curentului electric este…

Citește mai mult pe Cluj24

Citește mai departe

Cluj

LIVE VIDEO. Viorel Băltărețu, candidat la Primăria Cluj-Napoca, la podcastul Contraste

Publicat

Candidatul Alianței Dreapta Unită la funcția de primar al municipiului Cluj-Napoca, Viorel Băltărețu, este, vineri, invitatul jurnalistului Florin Danciu la podcastul Contraste de la Cluj24.
Dialogul poate fi umărit în…

Citește mai mult pe Cluj24

Citește mai departe

Cluj

Sabin Sărmaș: Proiectul metroului din Cluj este, de departe, cel mai întârziat din PNRR. Arată blocajul Primăriei

Publicat

Candidatul independent la Primăria Cluj-Napoca, Sabin Sărmaș, a declarat că știa că proiectul metroului din Cluj-Napoca este întârziat, înainte de declarația ministrului MIPE, Adrian Câciu.

”Avem termen 2026…

Citește mai mult pe Cluj24

Citește mai departe