Connect with us

Eveniment

Peste 76.000 români vaccinați împotriva COVID-19

Publicat



Peste 76.000 de persoane au fost vaccinate împotriva COVID-19 în România de la debutul campaniei. În ultimele 24 de ore, s-au vaccinat aproape 18.000 oameni, scrie MEDIAFAX.

Potrivit datelor puse la dispoziția CNCAV de către Institutul Național de Sănătate Publică, prin aplicația Registrul Electronic Național al Vaccinărilor (RENV), care ține evidența vaccinărilor, în ultimele 24 de ore au fost vaccinate împotriva COVID-19 cu vaccinul Pfizer BioNTech 17.846 de persoane, iar numărul total, din 27 decembrie este de 76.400.

Numărul de reacții adverse înregistrate la nivelul centrelor de vaccinare în ultimele 24 de ore este de 62. A fost vorba de reacții comune și minore, dintre care 27 de tip local și 35 de reacții generale.

Numărul de reacții adverse înregistrate la nivelul centrelor de vaccinare, din 27 decembrie 2020 până în prezent, este de 264, comune și minore, dintre care 119 reacții locale cu durere la locul injectării, 145 de reacții generale (febră, cefalee, mialgii, artralgii, astenie, alergii de tip urticarie), iar pentru alte 5 reacții se fac în continuare investigații.

Programul centrelor de vaccinare se încheie la ora 20.00.

Sursa: MEDIAFAX

sursa: Ora de Sibiu


Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA pe Ardeal24 - trimite foto/video la Ardeal24 prin Facebook messenger, Whatsapp, sau prin formularul online


Comenteaza

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Alba

Festivalul de muzică ”Voices” la Alba Iulia: Vor concura 14 tineri. Concert special cu Gabriel Dorobanțiu și Olivia Addams

Publicat

Festivalul prin care se dorește promovarea tinerelor talente, ”Voices” revine la Alba Iulia și în 2024. Evenmentul va avea loc în perioada 11-12 mai, la Casa de Cultură a studentilor. 

14 tineri  din Cluj-Napoca, Sibiu, Timișoara, Târgu Mureș, Pitești și Alba Iulia, acompaniați de un band live, vor concura pe scena pentru premii în valoare totală de 12.500 lei, în fața unui juriu condus de compozitorul și dirijorul Viorel Gavrilă.

Anul acesta, festivalul, se desfășoară pe două secțiuni, Secțiunea Case de Cultură Studențești și Secțiunea Talente…

Citește mai mult pe Alba24.ro

Citește mai departe

Cluj

Băsescu e de părere că Emil Boc ar trebui propus pentru prezidențiale: „Liberalii au candidatul și îl ocolesc”

Publicat

Fostul președinte Traian Băsescu este de părere că Partidul Național Liberal ar trebui să îl propună pe primarul Emil Boc la alegerile prezidențiale.

Traian Băsescu a afirmat că primarul Clujului, Emil Boc,…

Citește mai mult pe Cluj24

Citește mai departe

Alba

Alexandru Negrea, un tânăr pilot de karting din Câmpeni, a urcat pe podium la concursul ”Micul Pilot”. Cum au fost cursele

Publicat

Alexandru Negrea Luca are 10 ani și este din Câmpeni. Recent, Alexandru a urcat pe podium la un concurs național de karting. Mai exact, după două etape pe circuitul de kart din Bacău, Alexandru s-a poziționat pe locul secund la general. 

Tânărul din Câmpeni este pilot de karting din 2022.

Acesta a participat în perioada 28-29 aprilie la prima etapă a Concursului Național de Karting școlar „Micul Pilot” ce s-a desfășurat pe circuitul Speed Park din Bacău, la clasa de concurs Micro Rotax.

Concursul a fost compus din două finale, una sâmbătă și…

Citește mai mult pe Alba24.ro

Citește mai departe

Cluj

Dreapta Unită, pregătită pentru alegeri: „Azi începe era post-Boc”

Publicat

Alianța Dreapta Unită (ADU) a depus astăzi dosarele de candidatură și semnăturile de susținere cerute de legea electorală, pentru candidații la Primăria și Consiliul Local al Municipiului Cluj-Napoca.

Viorel…

Citește mai mult pe Cluj24

Citește mai departe