Connect with us

Alba

Peste 900 de litri de ulei de motor uzat, găsiți de polițiști din Alba, la o firmă din Aiud, care avea sediu pe malul Mureșului

Publicat



Peste 900 de litri de ulei de motor uzat au fost indisponibilizați de către poliții din Alba, într-o acțiune la Aiud. 

Este vorba despre o acțiune care a avut loc miercuri  10 septembrie, la o firmă care are sediul pe malul râului Mureș. Rezultatele acțiunii au fost comunicate de reprezentații IPJ Alba, în buletinul de presă din 12 septembrie. 

Potrivit IPJ Alba, polițiștii Serviciului Arme, Explozivi, Substanțe Periculoase, împreună cu polițiștii din Aiud, au efectuat un control la punctul de lucru,…

Citește mai mult pe Alba24.ro


Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA pe Ardeal24 - trimite foto/video la Ardeal24 prin Facebook messenger, Whatsapp, sau prin formularul online


Comenteaza

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Alba

De ce nu se dau mesaje RO-ALERT la cutremure? Precizările șefului DSU, Raed Arafat

Publicat

De ce nu se dau mesaje RO-ALERT la cutremure? Precizările vin de la șeful Departamenului pentru Situaţii de Urgenţă (DSU), Raed Arafat.

Acesta a declarat că nu se vor da mesaje de tip Ro-Alert la cutremure până când nu va fi pus la punct un sistem care poate anunța acest lucru cu o perioadă de timp suficientă de mare înainte.

„Nu o să dăm mesaj Ro-Alert înaintea unui cutremur până nu o să avem un interval de timp adecvat în care oamenii într-adevăr să aibă timp să se refugieze undeva unde este…

Citește mai mult pe Alba24.ro

Citește mai departe

Alba

ELECTRICA-DEER: Întreruperi de curent în mai multe localități din Alba, până în 27 septembrie. Unde se fac lucrări la rețea

Publicat

ELECTRICA-DEER: Întreruperi de curent în mai multe localități din Alba. Compania a anunțat lucrări de întreținere a rețelei electrice.

Pentru efectuarea acestora, este necesară întreruperea alimentării cu energie electrică.

Electrica – Distribuție Energie Electrică România – Transilvania Sud a comunicat programul lucrărilor. 

ELECTRICA (DEER): Întreruperi de curent în localități din județul Alba

Marți, 17 septembrie

  • Sebeșel (Săsciori), străzile Principală, Valea Beiului, Cota, Morii…

Citește mai mult pe Alba24.ro

Citește mai departe

Alba

17 septembrie: Ziua Internațională a Siguranței Pacienților

Publicat

17 septembrie: Ziua Internațională a Siguranței Pacienților este o inițiativă globală marcată anual la această dată și organizată de Organizația Mondială a Sănătății (OMS).

Aceasta are scopul de a crește gradul de conștientizare cu privire la importanța siguranței pacienților în cadrul sistemelor de sănătate și de a promova măsuri care să prevină erorile medicale și incidentele care afectează siguranța celor care beneficiază de îngrijiri.

Context:

  • A fost stabilită oficial în 2019, ca…

Citește mai mult pe Alba24.ro

Citește mai departe

Alba

Delapidarea în variantă atenuată nu este considerată infracţiune contra patrimoniului. Decizie la Înalta Curte

Publicat

Delapidarea în variantă atenuată nu este considerată infracţiune contra patrimoniului, a decis luni Înalta Curte de Casaţie şi Justiţie (ÎCCJ).

Instanța s-a pronunțat într-un recurs în interesul legii formulat de procurorul general al Parchetului de pe lângă Înalta Curte de Casaţie şi Justiţie.

”În interpretarea şi aplicarea unitară a dispoziţiilor art. 152 alin. (1) lit. a) din Codul de procedură penală raportat la art. 139 alin. (2) din Codul de procedură penală stabileşte că infracţiunea…

Citește mai mult pe Alba24.ro

Citește mai departe
Publicitate