Connect with us

Eveniment

Petrecere oprită de polițiști la Copșa Mică – Amenzi de aproape 30.000 de lei

Publicat



Prima zi cu măsuri anti covid relaxate s-a încheiat cu bani scoși din buzunar pentru câțiva petrecăreți din Copșa Mică. Nu au înțeles că petrecerile private sunt în continuare interzise, așa că au chefuit până târziu în noapte. Au fost prinși însă de polițiști și amendați. Unii petrecăreți au fugit, dar polițiștii spun că îi vor identifica în curând.

În noaptea de 12/13.05.2021, Poliția Orașului Copșa Mică, în timpul efectuării serviciului de patrulare, s-a sesizat cu privire la faptul că în curtea și în fața unui imobil din localitate se aflau mai multe persoane care participau la o petrecere. Organizatorii evenimentului, un bărbat și o femeie, au fost sancționați contravențional cu amendă în valoare de 10.000 lei fiecare.

La…

Vezi mai mult pe Ora de Sibiu


Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA pe Ardeal24 - trimite foto/video la Ardeal24 prin Facebook messenger, Whatsapp, sau prin formularul online


Comenteaza

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Alba

Simpozion despre teologie și medicină la Alba Iulia. Participă reprezentanți ai Bisericii și specialiști din mai multe țări

Publicat

În perioada 13-15 mai 2024, la Alba Iulia se desfășoară a XXIII-a ediție a Simpozionului Internațional de Știință, Teologie și Artă (ISSTA). Tema evenimentului din acest an este Teologie și medicină: dimensiunea bioetică și terapeutică a credinței și a științei”.

Această manifestare academică internațională va reuni nume importante din țară și din străinătate. Vor participa specialiști din domeniul cercetării teologice și al altor discipline socio-umane.

Evenimentul se va desfășura la Facultatea de Teologie Ortodoxă din Alba Iulia.

Este…

Citește mai mult pe Alba24.ro

Citește mai departe

Cluj

Izvorul Tămăduirii. Semnificația Vinerii Scumpe din Săptămâna Luminată. Ce obiceiuri și tradiții respectă creștinii?

Publicat

Vineri, în calendarul ortodox, este prăznuită sărbătoarea Izvorul Tămăduirii. Tradiția spune că bolnavii care se spală în cu apă sfințită în Vinerea Scumpă sunt vindecați de boală.

Anual, în prima…

Citește mai mult pe Cluj24

Citește mai departe

Cluj

Claudiu Târziu (AUR): Începe lupta pentru DEBARONIZAREA României și pentru întoarcerea la normalitate a Uniunii Europene

Publicat

Senatorul Claudiu Târziu, președintele Consiliului Național de Conducere AUR și candidat pentru Parlamentul European, transmite un mesaj de încredere în șansele Alianței pentru Unirea Românilor la alegerile din 9 iunie.


Citește mai mult pe Cluj24

Citește mai departe

Cluj

FOTO. Casa de Cultură a Studenților, iluminată în culorile drapelului României și ale steagului Uniunii Europene

Publicat

Casa de Cultură a Studenților din Cluj-Napoca a fost iluminată în culorile drapelului național și ale steagului Uniunii Europene, joi, 9 mai, cu ocazia Zilei Europei.

Ziua Europei a fost marcată la Cluj-Napoca, joi…

Citește mai mult pe Cluj24

Citește mai departe