Connect with us

Cluj

Pierderi de peste 6 miliarde de dolari pentru Uber în 2020. Compania speră să se redreseze prin livrările la domiciliu

Published

on



Uber Technologies Inc., compania de car-sharing a continuat să înregistreze pierderi de ordinul miliardelor de dolari în 2020 dar investiţiile sale în livrări şi alte măsuri adoptate în perioada pandemiei îi permit să rămână încrezătoare că îşi va putea atinge obiectivul strategic, trecerea pe profit, transmite AFP.

Pe ansamblul anului 2020, Uber a înregistrat pierderi de 6,768 miliarde de dolari, cu 20% mai puţin faţă de pierderile de 8,5 miliarde de dolari din 2019, arată rezultatele financiare publicate miercuri. Veniturile au scăzut şi ele de la 13 miliarde de dolari în 2019 până la 11,139 miliarde de dolari în 2020.

Firma cu sediul la San Francisco, al cărei nume a devenit sinonim cu conceptul de car-sharing, a suferit din plin de pe urma restricţiilor de deplasare adoptate în contextul pandemiei. În consecinţă, Uber a început să mizeze pe livrarea de mâncare şi cumpărături, un serviciu în vogă ca urmare a carantinei.

„În ultimul trimestru al anului trecut, divizia de livrări a Uber a realizat venituri de 1,356 miliarde de dolari”

Serviciul de livrări Uber Eats a crescut puternic dar în ultimele luni grupul Uber s-a extins dincolo de acest serviciu, odată cu preluarea Postmates (o…

Citește mai mult pe Cluj24.ro


Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA pe Ardeal24 - trimite foto/video la Ardeal24 prin Facebook messenger, Whatsapp, sau prin formularul online


Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Cluj

George Simion a întrerupt evenimentul de prezentare a candidaților AUR pentru Parlament. A mers cu ajutoare la Galați

Published

on

Președintele AUR, George Simion, și-a întrerupt brusc discursul pe care îl susținea în cadrul evenimentului de prezentare a candidaților AUR pentru Parlamentul României.

Liderul AUR le-a spus celor peste 6.000 de…

Citește mai mult pe Cluj24

Continue Reading

Cluj

VIDEO FOTO. „U” Cluj – CSU Craiova, 1-1. Clujenii, INVINCIBILI în continuare

Published

on

Duminică seara pe Cluj Arena, liderul Superligii, Universitatea Cluj, a jucat cu CSU Craiova un meci din etapa a 10-a. Oltenii erau pe locul 5 cu 15 puncte, la 6 puncte de „U”. Partida, cu două reprize diferite ca…

Citește mai mult pe Cluj24

Continue Reading

Cluj

Merele românești s-au copt prea repede în acest an. Mâncăm la iarnă mere din import, din Italia, Polonia, Grecia

Published

on

Merele s-au copt prea repede, în august în loc de octombrie, iar multe din ele vor merge la procesare în fabrici de sucuri sau gemuri. La raft, vom avea în sezonul rece mere din Italia, Polonia şi Grecia, arată Mediafax.


Citește mai mult pe Cluj24

Continue Reading

Cluj

FOTO. Primarul Clujului a cărat saci cu legume și fructe pentru copiii de la ”Căsuța Bucuriei”. Cadou de la Zilele Recoltei

Published

on

Primarul Emil Boc a cărat, duminică, saci cu legume și fructe primite de la Zilele Recoltei pentru copiii de la casa de tip familial ”Căsuța Bucuriei” și centrele socio-familiale din oraș. 

”Nimeni nu este…

Citește mai mult pe Cluj24

Continue Reading
Advertisement