Connect with us

Alba

Plafonarea tarifelor la polițele RCA, prelungită încă 3 luni. Ciolacu: ”Decizie pentru milioane de proprietari de autoturisme”

Published

on



Premierul Marcel Ciolacu a declarat miercuri că executivul prelungește plafonarea prețurilor la polițele RCA pentru automobile cu încă 3 luni, până la sfârșitul anului 2024.

Acesta a precizat că decizia e luată la propunerea Autorității de Supraveghere Financiară (ASF) pentru a evita ”apariția unor dezechilibre în piață și creșterea prețurilor la aceste polițe auto”.

”Luăm azi o decizie importantă pentru milioane de proprietari de autoturisme. Prelungim plafonarea prețurilor la polițele RCA...

Citește mai mult pe Alba24.ro


ȘTIREA TA pe Ardeal24 - trimite foto/video la Ardeal24 prin Facebook messenger, Whatsapp, sau prin formularul online


Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Alba

CFR anunță o serie de modificări importante în circulația unor trenuri. Sunt afectate și rute din Alba. Vezi ce se va schimba

Published

on

CFR a anunțat o serie de modificări importante în circulația unor trenuri. Sunt vizate de schimbări atât trenuri care circulă pe rute interne, dar și internaționale. 

Modificările vor avea loc într-o perioadă relativ scurtă de timp: 6 – 15 noeiembrie. Vizate de modificări sunt și rutele internaționale către Budapesta sau Viena.

Vedeți mai jos modificările care vor avea loc în mersul trenurilor.

Trenuri interne

  • Trenul IR 12346 Bucureşti Nord – Curtici va circula pe ruta Bucureşti Nord –...

Citește mai mult pe Alba24.ro

Continue Reading

Alba

Admitere la școala de subofițeri de pompieri: Cum poți să devii pompier militar. Condiții de recrutare. Calendarul concursului

Published

on

Admitere la școala de subofițeri de pompieri: Peste 250 de locuri sunt scoase la concurs la Școala de Subofițeri de Pompieri și Protecție Civilă „Pavel Zăgănescu” Boldești

Înscrierile au loc în perioada 23 septembrie – 6 octombrie (inclusiv în zilele de sâmbătă și duminică). Înscrierile se fac exclusiv în format electronic, la adresa de e-mail a unității de recrutare.

Se pot înscrie băieți dar și fete.

Calendarul admiterii

  • 23 septembrie – 06 octombrie 2024 – depunere cereri...

Citește mai mult pe Alba24.ro

Continue Reading

Alba

Joi: Trienala de Artă Contemporană „Panis angelicus”, ediția I, la Museikon din Alba Iulia

Published

on

Prima ediție a Trienalei de artă contemporană „Panis angelicus” va fi găzduită joi, 26 septembrie, de la ora 16:00, la Museikon, aflat pe strada Unirii nr. 3 din Alba Iulia. 

Cu aplicabilitate în zona artei sacre, acest proiect expozițional își propune să cuprindă un registru divers al abordărilor tematice: de la preluarea termenului în forma sa ad litteram (pâinea îngerească) la reflectarea trimiterilor pe care terminologia (înțeles generic) le face în spațiul de referință.

Conținutul expoziției...

Citește mai mult pe Alba24.ro

Continue Reading

Alba

Compania franceză Lactalis, care deține brandul Albalact, închide o fabrică din România cu aproape 100 de angajați

Published

on

Compania franceză Lactalis, care deține printre altele brandurile Albalact și Zuzu, a semnat recent documentele prin care va închide o fabrică din Miercurea Ciuc cu aproape 100 de angajați. 

Cel mai mare producător din sectorul lactatelor din România a anunțat că își va concentra investițiile în celelalte patru mari fabrici din România.

Una dintre acestea este situată în localitatea Oiejdea, comuna Galda de Jos (județul Alba), iar celelalte trei sunt la Sfântu Gheorghe (județul Covasna), Câmpulung...

Citește mai mult pe Alba24.ro

Continue Reading
Advertisement