Connect with us

Cluj

Pleacă Ciobi jr. de la CFR Cluj. Există o LISTĂ cu 12 jucători pe picior de plecare

Publicat



denis ciobotariu.jpg

Campioana și liderul din Liga 1, CFR Cluj pregătește numeroase schimbări în această pauză competițională, Dan Petrescu urmând a renunța la mai mulți jucători.

Printre fotbaliștii care ar putea pleca în această iarnă se numără și Denis Ciobotariu. Fundașul central de 23 de ani este nemulțumit de faptul că joacă puțin, după cum a dezvăluit tătăl său, Liviu Ciobotariu, antrenorul celor de la FC Voluntari.

„El mai are contract doi ani. E clar că situație nu e în regulă, în primul rând pentru el. Nu joacă. A jucat la început 6 jocuri, plus cele din cupele europene. E clar că e un jucător tânăr, își dorește să joace. Mai ales că l-a scos de pe listă.

L-au și anunțat că poate să meargă undeva să joace împrumut. Dar, dacă a fost anunțat că, cel puțin sezonul ăsta, nu mai intră în calculele antrenorului, ar trebui să meargă să joace undeva”, a declarat Liviu Ciobotariu.

Venit la CFR Cluj în ianuarie 2020, de la Dinamo, Ciobotariu a jucat 9 partide în acest sezon, în toate competițiile, contabilizând 703 minute.

Lista lui Varga

Nelu Varga, patronul clujenilor, a dezvăluit că Petrescu a dat uitării oferta naționalei și deja se concentrează pe lucrurile pe care le are de făcut la CFR în speranța unui nou titlu.

„S-au liniștit lucrurile, Dan Petrescu nu pleacă nicăieri. Acum face lista de achiziții pentru iarnă. Nu s-a pus problema de bani, de clauză de reziliere. Dan vrea să continue la CFR Cluj și să luăm un nou titlu. Vrem să-i aducem jucătorii pe care-i dorește cât mai repede, ca să-i aibă în cantonamentul din Spania. Nu vor fi doar veniri, avem făcută și lista de plecări, iar pe ea sunt în acest moment 12 jucători”, a declarat…

Vezi mai mult pe Cluj24.ro

Romania24.ro


Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA pe Ardeal24 - trimite foto/video la Ardeal24 prin Facebook messenger, Whatsapp, sau prin formularul online


Comenteaza

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Cluj

„U” Cluj are deja o LISTĂ de achiziții pentru la vară

Publicat

Pentru a nu mai rata play-off-ul și anul următor, Universitatea Cluj nu pierde vremea și pistonează în mercato estival. Pe listă sunt, printre alții, Dennis Politic (Dinamo), Mihai Butean (Hermannstadt, ex-CFR Cluj), Mihai…

Citește mai mult pe Cluj24

Citește mai departe

Cluj

Vijelii și grindină până miercuri noaptea la Cluj. Cod Galben de instabilitate atmosferică

Publicat

Clujul este sub atenționare Cog Galben de vreme rea miercuri, 8 mai. Administrația Națională de Meteorologie a emis o atenționare de vijelii și grindină.

Avertizarea Cod Galben este valabilă până la ora…
Citește mai mult pe Cluj24

Citește mai departe

Cluj

VIDEO. Apă tulbure la robinetele locuitorilor de pe strada Uliului

Publicat

Locuitorii de pe strada Uliului au avut parte, marți seară, de o nouă „surpriză”. Timp de mai multe ore, alimentarea cu apă a fost întreruptă, iar apoi, la robinete a curs apă tulbure.

Alimentarea cu apă a…

Citește mai mult pe Cluj24

Citește mai departe

Cluj

VIDEO FOTO. Surpătura de pe strada Uliului, „izolată” cu o prelată de mari dimensiuni

Publicat

Autoritățile au acoperit zona surpată de pe strada Uliului cu o prelată, pentru a proteja aria de ploaie și alte fenomene care pot duce la surpare.

Angajații RADP au fost surprinși desfășurând o prelată de mari…

Citește mai mult pe Cluj24

Citește mai departe