Connect with us

Alba

PNL Alba: Numirea domnului Radu Coroama pentru funcția de Director General al Fabricii de Arme Cugir nu are legatură cu PNL

Published

on



”Urmare a articolului aparut în ziarul Alba24.ro, privind numirea psihologului Radu Coroama, în funcția de Director General al Fabricii de Arme Cugir, precizăm faptul ca aceasta aparține exclusiv Ministerului Economiei, prin reprezentanții săi din Consiliul de Administratie al Fabricii de Arme.

Așa cum s-a precizat și în cadrul mesei rotunde, “225 de la prelucrarea otelului la productia pentru aparare”, din cadrul festivalului Toamna Cugireana pe data de 21 septembrie 2024, este nevoie de depolitizarea...

Citește mai mult pe Alba24.ro


ȘTIREA TA pe Ardeal24 - trimite foto/video la Ardeal24 prin Facebook messenger, Whatsapp, sau prin formularul online


Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Alba

VIDEO: Cum a ajuns o cantitate imensă de droguri la Aiud, din Ecuador. Captura record de cocaină care trebuia să ajungă în Olanda

Published

on

O cantitate imensă de droguri care a ajuns într-un depozit din Aiud, a fost capturată într-o operațiune de amploare a autorităților române. Este vorba despre un transport care a ajuns din Ecuador, în portul Constanța cu destinația Olanda. Pentru o vreme a staționat la Aiud, unde au avut loc și percheziții. 

Într-o operațiune de amploare, autoritățile române au capturat drogurile. Acestea erau ascunse în butoaie cu pulpă de fructe. Din Constanța acestea au ajuns în Aiud, iar de acolo au fost mutate...

Citește mai mult pe Alba24.ro

Continue Reading

Alba

Primăria Alba Iulia a închiriat o instalație de nocturnă pentru Stadion Cetate. Cât costă și când începe montarea

Published

on

Primăria Alba Iulia a plătit 80.000 de euro pentru închirierea unei instalații de nocturnă pentru Stadionul Cetate. Montarea ei va începe miercuri, a declarat pentru Alba24 Marius Filimon, viceprimarul orașului.  

Clubul Sportiv Municipal Unirea Alba Iulia a închiriat recent, prin platforma SEAP, o instalație de nocturnă pentru stadionul Cetate. Banii vin de la administrația locală.

Închirierea și montajul a patru turnuri de schelă, cu înălțimea de 20 de metri, a costat 150.000 de lei, fără TVA.

De...

Citește mai mult pe Alba24.ro

Continue Reading

Alba

Cercuri de scriere creativă la Biblioteca Județeană „Lucian Blaga” Alba

Published

on

Biblioteca Județeană „Lucian Blaga” Alba și Centrul Cultural „Valentin Uritescu” Cugir vor găzdui noi întâlniri ale cercurilor de scriere creativă Verbum, în compania scriitorilor consacrați ori aspiranți din fiecare comunitate.

Evenimentele vor avea loc joi, în data de 26 noiembrie 2024, începând cu ora 17:00, atât la Cugir, cât și la Alba Iulia.

La Cugir tema stabilită a fost Povestea Cuvintelor.

 

La Alba Iulia, membrii cercului au propus drept tema lunii septembrie: Povești...

Citește mai mult pe Alba24.ro

Continue Reading

Alba

Cine poate cumula pensia cu salariul? Situațiile în care pensionarii pot cumula pensia cu alte venituri. Precizările CNPP

Published

on

Cine poate cumula pensia cu salariul? Casa Națională de Pensii Publice a anunțat recent situațiile din noua lege a pensiilor în care pensia poate fi cumulată cu alte venituri.

În condițiie în care la 1 septembrie 2024 a intrat în vigoare noua lege a pensiilor (Legea 360/2023), Casa Națională de Pensii Publice (CNPP) a făcut recent o serie de precizări legate de cumulul pensiilor cu alte venituri.

Cine poate cumula pensia cu salariul?

Potrivit CNPP, pot cumula pensia cu alte venituri pensionarii sistemului...

Citește mai mult pe Alba24.ro

Continue Reading
Advertisement