Connect with us

Eveniment

PNL Sector 3: Orban, sprijinit pentru un nou mandat de preşedinte al partidului

Published

on



Biroul Politic al Filialei PNL Sector 3 anunţă că îl va sprijini pe preşedintele Ludovic Orban pentru a câştiga un nou mandat de lider al acestui partid.

„Biroul Politic al Filialei PNL Sector 3 salută decizia preşedintelui Ludovic Orban de a candida pentru un nou mandat de preşedinte al Partidului Naţional Liberal şi îi va acorda tot sprijinul pentru a câştiga cursa internă. Preşedintele Ludovic Orban a preluat partidul în iunie 2017, la un an după eşecul politic din 2016. După numai doi ani de la preluarea mandatului, Ludovic Orban a reuşit să facă din PNL partidul câştigător în toate bătăliile politice electorale: europarlamentare, prezidenţiale, locale şi parlamentare”, se arată într-un comunicat al PNL sector 3 transmis, duminică, AGERPRES.

Sursa citată menţionează că Orban va avea „contracandidaţi redutabili”, în PNL „competiţia fiind încurajată, pentru că aşa se nasc liderii puternici”.

„Cu eleganţa unui om politic cu vechime şi onoare, la o zi după alegerile parlamentare din 6 decembrie 2020, Ludovic Orban a demisionat din poziţia de Prim-Ministru, deşi reuşita realizării unei coaliţii de dreapta i se datorează în mare măsură, aşa cum se vede cu claritate acum, la 2 luni de la învestirea noului guvern. Ca preşedinte al Camerei Deputaţilor, Ludovic Orban şi-a asumat modernizarea procesului legislativ şi curăţarea sertarelor Parlamentului de proiectele de lege nocive, lăsate de PSD. Suntem convinşi de faptul că Ludovic Orban va avea contracandidaţi redutabili, pentru că Partidul Naţional Liberal este un partid cu tradiţie, în care democraţia şi libertatea de exprimare sunt respectate. În PNL competiţia este încurajată, pentru că aşa se nasc liderii puternici”, se adaugă în comunicatul citat.

PNL Sector 3 susţine că „este foarte important însă ca această confruntare internă să fie dusă pe un ton civilizat, cu argumente viabile şi idei liberale valoroase”.

„Esenţa competiţiei interne e aceea că toţi suntem liberali, ne respectăm partidul, ţara şi ne dorim ce este mai bun pentru români. Iar puterea fiecărui liberal în parte stă în unitatea PNL”, se mai arată în comunicatul PNL sector 3. AGERPRES/(AS – autor: Livia Popescu, editor: Mihai Simionescu, editor online: Ada Vîlceanu)

Agerpres


Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA pe Ardeal24 - trimite foto/video la Ardeal24 prin Facebook messenger, Whatsapp, sau prin formularul online


Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Alba

RADARE de weekend în ALBA. Locații în care Poliția Rutieră monitorizează circulația. Atenționări pentru șoferi

Published

on

RADARE de weekend în ALBA. Poliția Rutieră monitorizează circulația în mai multe locații. Polițiștii vor acționa cu aparate radar în mai multe zone din județ.

Șoferilor le este recomandat să respecte toate regulile de circulație. Sunt atenționați să circule cu viteză regulamentară și să manifeste respect față de ceilalți șoferi sau față de pietoni.

Consumul de alcool (peste 0,80 g/l alcool pur în sânge) sau alte substanțe (psihoactive) reprezintă infracțiuni. Șoferii mai sunt atenționați…

Citește mai mult pe Alba24.ro

Continue Reading

Cluj

Petrișor Peiu (AUR): Tupeu de campanie electorală

Published

on

Petrișor Peiu, propunerea AUR pentru Ministerul Economiei Naţionale, atrage atenția asupra faptului că trebuie oprit declinul industriei naționale și crima monstruoasă împotriva industriei de care se fac vinovate PSD și…
Citește mai mult pe Cluj24

Continue Reading

Cluj

Atenție, ȘOFERI! De luni se dau în funcțiune noi SEMAFOARE în Cluj-Napoca

Published

on

Primăria Cluj-Napoca anunță că începând de luni, 23.09.2024 vor fi puse în funcțiune instalațiile de semaforizare din următoarele zone:

– Strada Donath-zona intersectiei cu strada Hateg;

–…

Citește mai mult pe Cluj24

Continue Reading

Cluj

VIDEO. Pompierii clujeni au început misiunea în județul Galați, devastat de inundații. Cum îi ajută pe localnici

Published

on

Cei 32 de pompieri clujeni au plecat în misiune în județul Galați. au ajuns joi seara, iar vineri, de la primele ore ale dimineții și-au început misiunea.

Aceștia acționează în comuna Cuza Vodă.

Citește mai mult pe Cluj24

Continue Reading
Advertisement