Connect with us

Eveniment

Pod nou la granița dintre Sibiu și Vâlcea pe Valea Oltului – Lucrările vor dura aproape un an

Publicat



Direcția Regională Drumuri și Poduri Craiova, de care aparține județul Vâlcea, are în vedere construirea unui nou pod peste Râu Vadului, la km 239+376. Lucrările vor dura aproximativ un an.

DRDP Craiova a cerut studiu de fezabilitate pentru construirea podului. Acesta arată că investiția totală se va ridica între 600.000 și aproape 700.000 de euro, în funcție de materialele folosite.

pod

Un nou pod se impune, mai ales că actualul a fost construit în 1892 și mai apoi consolidat. Asfaltul de pe pod este fisurat, iar rosturile sunt crăpate. Parapetul pietonal metalic este corodat, hidroizolația nu este etanșă, acest lucru a dus la compromiterea structurii de rezistență a bolților.

După finalizarea studiului de fezabilitate și…

Vezi mai mult pe Ora de Sibiu


Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA pe Ardeal24 - trimite foto/video la Ardeal24 prin Facebook messenger, Whatsapp, sau prin formularul online


Comenteaza

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Alba

Cum a descris Alfred Bulai, magistraților, interacțiunea cu studenții în tabăra de practică din Albac, din 2023. Ce a spus acesta

Publicat

Alfred Bulai a făcut o serie de declarații în fața magistraților, față de modul în care s-au petrecut din punctul lui de vedere, episoadele de abuz petrecute în tabara de practică de la Abrud. 

În urma anchetei realizate de reporterii de la Snoop.ro în care au arătat cum sociologul Alfred Bulai din poziția sa de profesor făcea avansuri studentelor, magistrații au deschis un dosar penal. 

Potrivit documentelor emise de magistrați, în momentul în care s-a luat față de sociolog măsura arestului…

Citește mai mult pe Alba24.ro

Citește mai departe

Cluj

FOTO. Un nou stil de PARCARE la Auchan Iris, în Cluj-Napoca

Publicat

Descurajat de aglomerația din parcarea de la Auchan Iris, în Cluj-Napoca, un șofer a decis, pe barba lui, să încerce un nou stil de a-și parca mașina, adică în bot într-un șanț. Scărpinatul în cap ulterior n-a rezolvat…

Citește mai mult pe Cluj24

Citește mai departe

Alba

Miruna Pop, o tânără arcașă din Alba Iulia a obținut titlul de vicecampioană mondială, la Campionatul Mondial de Tras cu Arcul 3D

Publicat

Miruna Pop, o tânără arcașă din Alba Iulia a obținut titlul de vicecampioană mondială, la Campionatul Mondial de Tras cu Arcul 3D. Competiția sportivă a avut loc, în perioada 1-8 septembrie în Moosburg, Austria.

Sportiva din Alba Iulia este elevă a Seminarului Teologic Ortodox, în clasa a XI-a B. Reprezentanții școlii sunt cei care au făcut public rezultatul sportivei.

Tânăra spune despre experiență că „Acest campionat a reprezentat o adevărată provocare. Traseele au fost mult mai dificile decât…

Citește mai mult pe Alba24.ro

Citește mai departe

Cluj

FOTO. Accident la Fundătura, în Cluj. Un bărbat și o minoră, duși la SPITAL

Publicat

Un accident rutier a avut loc, sâmbătă, în loc. Fundătura din jud. Cluj. Un bărbat și o minoră au fost duși la spital.

„Pompierii din cadrul Detașamentului Dej au intervenit la un accident rutier petrecut pe…

Citește mai mult pe Cluj24

Citește mai departe
Publicitate