Connect with us

Cluj

Polițele RCA, care s-au SCUMPIT masiv, pot fi plătite online în 4 RATE fără DOBÂNDĂ. Aplicația este dezvoltată la Cluj

Publicat



trafic 2.jpeg

Poliţele de asigurare de Răspundere Civilă Auto (RCA) pot fi plătite în rate, prin intermediul unei aplicaţii dezvoltate la Cluj.

Astfel, cu ajutorul aplicaţiei Autodeal, poliţele RCA pot fi achitate în patru rate fără dobândă, 100% online, iar timpul de răspuns pentru aplicaţia de finanţare este mai mic de zece minute.

Cei care au dezvoltat platformei online estimează că aproximativ 20% din totalul poliţelor RCA ar urma să fie plătite în rate de către șoferi, precum şi o creştere a numărului de poliţe încheiate pe un an.

Opţiunea privind plata în rate a acestui tip de poliţe are la bază un parteneriatul încheiat între Autodeal şi TBI Bank.

Pentru acest an, platforma Autodeal estimează o triplare a numărului de poliţe încheiate prin aplicaţie, la peste 5.000, în contextul în care vizează ca, la final de an, numărul de descărcări ale aplicaţiei să depăşească 300.000, faţă de 120.000, în prezent.

La finele anului 2021, aplicaţia a atras o investiţie de 450.000 de euro, de la doi investitori, pentru dezvoltarea de noi funcţionalităţi şi integrarea de noi parteneri strategici. Aplicaţia este evaluată în prezent la 3 milioane de euro.

„Suntem în faza finală de testare a implementării soluţiilor de leasing auto şi a programărilor în service/staţii ITP. De asemenea, estimam că, până la finalul lunii aprilie, vom lansa şi posibilitatea achiziţionării serviciilor oferite de Autodeal prin intermediul criptomonedelor”, a declarat Sandu Băbăşan, partener Autodeal.

Aplicaţia Autodeal digitalizează toate procesele generate de deţinerea unui autoturism şi permite administrarea cu uşurinţă şi în siguranţă, într-un singur loc, a tuturor programărilor…

Vezi mai mult pe Cluj24.ro

Romania24.ro


Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA pe Ardeal24 - trimite foto/video la Ardeal24 prin Facebook messenger, Whatsapp, sau prin formularul online


Comenteaza

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Cluj

VIDEO. A furat o bancă de lemn în Vinerea Mare în Cluj-Napoca. ”Avem și noi nevoie de ea”

Publicat

Reprezentanții Cabinetului Veterinar Calvaria din Cluj-Napoca au postat un film video de pe o cameră de supravghere în care este surprins un bărbat care fură o bancă de lemn în Vinerea Mare din fața cabinetului.

Citește mai mult pe Cluj24

Citește mai departe

Cluj

Cămașa de Paști, cusută pe ascuns. Tradiții și obiceiuri de Sărbători în satele clujene

Publicat

Nu era sărbătoare însemnată în decursul anului la care fetele să nu îmbrace cămăși noi, cusute de ele în șezătoare sau acasă, pe furiș, departe de ochii celorlalte.

Astfel, pe toată durata postului,…

Citește mai mult pe Cluj24

Citește mai departe

Cluj

VIDEO FOTO. Mii de clujeni au luat lumină în noaptea de Înviere și au cântat ”Hristos a Înviat!”. Cei mai mulți, la Catedrală

Publicat

Mii de credicioși ortodocși au luat lumină în noaptea de Înviere la Catedrala Mitropolitană, dar și de la bisericile de cartier din Cluj-Napoca și au cântat ”Hristos a Înviat”, celebrând Învierea Mântuitorului Isus…

Citește mai mult pe Cluj24

Citește mai departe

Cluj

Mesajul mitropolitului Clujului pentru Florin Piersic: Să-i dea Dumnezeu sănătate, să se facă bine

Publicat

Mitropolitul Clujului, IPS Andrei Andreicuț, a transmis, sâmbătă, un mesaj pentru actorul Florin Piersic, care este internat la Institutul Inimii din Cluj-Napoca.

”Să-i dea Dumnezeu sănătate să se facă bine,…

Citește mai mult pe Cluj24

Citește mai departe