Connect with us

Alba

Polițiștii din Alba, acțiune de informare a șoferilor privind modificările legislative recente în domeniul rutier

Publicat



Miercuri dimineața, polițiștii Serviciului Rutier din cadrul IPJ Alba au desfășurat o acțiune de informare cu privire la ultimele modificări în domeniul legislației rutiere, în contextul intrării în vigoare a O.U.G nr. 84/2024 pentru modificarea şi completarea unor acte normative și au prezentat modul de funcționare al mijloacelor din dotare, respectiv aparatele drogtest și etilotest.

Citește mai mult pe Alba24.ro


Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA pe Ardeal24 - trimite foto/video la Ardeal24 prin Facebook messenger, Whatsapp, sau prin formularul online


Comenteaza

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Alba

Noi reguli pentru proprietarii de câini: suprafață minimă în funcție de talie. Reglementări stricte și cu privire la vânzarea lor

Publicat

Noi reguli pentru proprietarii de câini: Un proiect de lege aflat în dezbatere publică stabilește o suprafață minimă în funcție de talie. Legislația se schimbă și în ceea ce-i privește pe românii care cresc câini și vând puii.

Autoritatea Naţională Sanitar Veterinară şi pentru Siguranţa Animalelor (ANSVSA) a publicat mai multe reguli cu privire la creșterea câinilor în scop comercial.

DOCUMENT: Proiectul poate fi consultat AICI.

Conform noilor prevederi, suprafața minimă va varia de la 4 la 6…

Citește mai mult pe Alba24.ro

Citește mai departe

Alba

Programul „Casa Verde Fotovoltaice” începe în septembrie. Finanțarea crește de la 20.000 la 30.000 de lei. Când încep înscrierile

Publicat

Programul „Casa Verde Fotovoltaice” începe în septembrie. Programul „Casa Verde Fotovoltaice” 2024 va începe pe 6 septembrie cu sesiunea de înscriere a instalatorilor. Din 27 septembrie persoanele fizice vor putea aplica pentru a primi finanţare.

Românii care vor să devină prosumatori prin programul „Casa Verde Fotovoltaice” 2024 vor primi de la stat o finanțare de 30.000 de lei. Cu acești bani vor trebui însă să-și monteze atât panouri fotovoltaice, cât și baterii de stocare a energiei…

Citește mai mult pe Alba24.ro

Citește mai departe

Alba

Testul auto care a înnebunit internetul, explicat de pilotul din Alba, Mihai Beldie: ”Toată lumea, mergeți și predați permisul!”

Publicat

Testul auto care a înnebunit internetul, explicat de pilotul din Alba, Mihai Beldie. Cine trece primul în intersecție? 

O imagine a unei intersecții semnalizate a pus pe jar șoferii din România. Lucrurile sunt mai complicate decât par la prima vedere, astfel încât o mare parte dintre ei au greșit răspunsul.

@vroomvroomvlog Mihai Beldie – Profestor de legislație rutieră și instructor auto. Am permis din 2006 și sunt Campion Național în Campionatul Național Super Rally clasa GT. Cu respect. Codul VROOM…

Citește mai mult pe Alba24.ro

Citește mai departe

Alba

Rezultatele finale la BAC 2024, sesiunea de toamnă, vor fi publicate vineri. 29,3%, rata de promovabilitate înainte de contestații

Publicat

Rezultatele finale la BAC 2024, sesiunea de toamnă, vor fi publicate vineri. Rezultatele finale după rezolvarea contestaţiilor la cea de-a doua sesiune a Bacalaureatului urmează să fie afişate vineri, 30 august, potrivit calendarului aprobat de Ministerul Educaţiei.

Rezultatele se publică anonimizat, în conformitate cu prevederile Regulamentului general privind protecţia datelor (GDPR), scrie agerpres.ro.

Rata de promovare la a doua sesiune a examenului naţional de Bacalaureat înainte de depunerea contestaţiilor…

Citește mai mult pe Alba24.ro

Citește mai departe
Publicitate