Connect with us

Alba

Polițiștii și jandarmii continuă căutările în cazul bărbatului din Alba dispărut fără urmă de trei săptămâni

Publicat



Polițiștii și jandarmii continuă căutările în cazul bărbatului din Poiana Vadului dispărut fără urmă. În paralel o echipă de voluntari, în mașini offroad au efectuat și ei acțiuni de căutare. Bărbatul a fost văzut ultima dată în 25 iunie, dar dispariția a fost anunțată pe 30 iunie. 

Citește mai mult pe Alba24.ro


Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA pe Ardeal24 - trimite foto/video la Ardeal24 prin Facebook messenger, Whatsapp, sau prin formularul online


Comenteaza

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Alba

Ciserom Sebeș cere măsuri concrete pentru sprijinirea investițiilor în industria textilă. Scrisoare deschisă către Guvern

Publicat

Producătorul de șosete Ciserom Sebeș cere măsuri pentru sprijinirea investițiilor în industria textilă, a anunțat Brainconf. 

Compania a transmis către prim-ministrul Marcel Ciolacu și ministrului Economiei Stefan-Radu Oprea, o scrisoare deschisă.

Astfel, Ciserom s-a alăturat demersului Braiconf privind propunerea de program guvernamental destinat revitalizării și dezvoltării industriei textile din România.

Scrisoarea a fost publicată pe siteul Bursei de Valori București.

Ciserom Sebeș cere…

Citește mai mult pe Alba24.ro

Citește mai departe

Alba

Doi liceeni cu performanțe din Alba Iulia, în programul Creatori de viitor: Ianis Cristian Mateiu și Daniela Găiseanu

Publicat

Doi liceeni cu performanțe din Alba Iulia au fost selectați în programul Creatori de viitor – Champions United. Este vorba despre Ianis Cristian Mateiu și Daniela Găiseanu.

Champions United este unul dintre cele mai importante evenimente naționale dedicate liceenilor cu performanțe, parte a programului educațional Creatori de Viitor.

Lansat în 2014, proiectul a reunit până în prezent peste 900 de liceeni din peste 60 de localități din România și Republica Moldova.

Ediția cu numărul 11 are loc în…

Citește mai mult pe Alba24.ro

Citește mai departe

Alba

Peste 170 de mașini verificate în trafic, în Alba, în ultimele 24 de ore. Zeci de amenzi date de polițiști și jandarmi

Publicat

Peste 170 de mașini au fost verificate în trafic, în Alba, în ultimele 24 de ore. Polițiștii și jandarmii au dat zeci de amenzi, în cadrul acțiunilor derulate în sistem integrat.

Potrivit IPJ Alba, în cadrul activităților desfășurate, au fost efectuate, prin intermediul aplicației eDAC, 287 de verificări de persoane și 175 de verificări de autovehicule.

Au fost constatate 73 de abateri de natură contravențională, majoritatea la normele legale privind circulația pe drumurile publice. Acestea au fost…

Citește mai mult pe Alba24.ro

Citește mai departe

Alba

Cazurile de infecție cu virusuri transmise de țânțari. Verificări DSP Alba privind obligațiile de dezinsecție și deratizare

Publicat

Cazurile de infecție cu virusuri transmise de țânțari. Direcția de Sănătate Publică (DSP) Alba atenționează primăriile, dar și celelalte instituții publice și firmele, despre obligativitatea procedurilor de dezinsecție și deratizare. Instituția face verificări în județ.

Atenționările sunt transmise ”în contextul semnalării pe teritoriul României a mai multor cazuri de infecție cu virusul West Nile trasmis de țânțari, dar având în vedere și răspândirea pe arealuri tot mai largi a…

Citește mai mult pe Alba24.ro

Citește mai departe
Publicitate