Connect with us

Alba

Pompierii voluntari din Alba s-au întrecut într-un concurs desfășurat la nivel județean. Care sunt echipele câștigătoare

Publicat



Pompierii voluntari din mai multe localități din Alba au participat la un concurs dedicat lor. A fost vorba despre un concurs în care pompierii voluntari și-au pus la încercare toate abilitățile pe care le au. 

Aceștia au luptat astăzi pentru titlul de campioni ai Concursurilor Serviciilor...

Citește mai mult pe Alba24.ro


Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA pe Ardeal24 - trimite foto/video la Ardeal24 prin Facebook messenger, Whatsapp, sau prin formularul online


Comenteaza

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Alba

Puncte anti-caniculă în Alba Iulia și Aiud, înființate de Crucea Roșie Română Alba. Cum să te protejezi de arșiță

Publicat

Puncte anti-caniculă în Alba Iulia și Aiud, înființate de Crucea Roșie Română Alba. Este vorba despre trei puncte de prim ajutor, unde voluntarii organizației vor oferi ajutor persoanelor afectate de temperaturile ridicate și de disconfortul termic, a transmis directorul Adrian Dușa.

Astfel, în zonele circulate din Alba Iulia și Aiud au fost amplasate...

Citește mai mult pe Alba24.ro

Citește mai departe

Alba

Evaluare Națională 2024: cum vor fi instruiți profesorii care corectează lucrările. Detalii de organizare a examenului

Publicat

Evaluare Națională 2024: Profesorii care vor corecta lucrările vor fi instruiți a doua zi după fiecare dintre probele ale examenului.

De asemenea, vor afla noutățile din platforma de corectare digitalizată și de redactare a borderoului digital. Datele se regăsesc într-o adresă a Ministerului Educației către inspectoratele școlare, obținută de edupedu.ro.

Instruirile se vor desfășura a...

Citește mai mult pe Alba24.ro

Citește mai departe

Alba

Smithfield România aniversează 20 de ani de la debutul operațiunilor (P)

Publicat

Smithfield România, cel mai mare crescător de porci și producător de carne de porc din țară, aniversează 20 de ani de activitate. Sub deviza „Hrană bună. În mod responsabil.”

Smithfield România joacă azi un rol esențial în dezvoltarea industriei de carne de porc din țara noastră. De la preluarea primei unități de producție în 2004, Smithfield România a transformat...

Citește mai mult pe Alba24.ro

Citește mai departe

Alba

Tânărul care și-a pierdut viața în accidentul rutier de pe autostrada A1, Sebeș-Sibiu, este un cunoscut rapper din România

Publicat

Tânărul care și-a pierdut viața într-un tragic accient pe autostrada A1, sensul Sibiu-Sebeș, este un cunoscut rapper din România, în mediul underground. 

Petac făcea parte din noua generație de rapperi, fiind în atenția unuia dintre cei mai cunoscuți oameni din domeniu, Aforic. În ultima perioadă a avut...

Citește mai mult pe Alba24.ro

Citește mai departe