Connect with us

Alba

Poştaşii vor putea încasa datoriile la stat ale contribuabililor care beneficiază de amnistia fiscală

Published

on



Poştaşii vor putea încasa datoriile la stat ale contribuabililor care beneficiază de facilităţile ordonanţei privind amnistia fiscală. Asta prevede un proiect de ordonanţă de urgenţă publicat pe site-ul Ministerului Finanţelor.

Compania Naţională „Poşta Română” SA, în baza unei convenții cu Agenţia Naţională de Administrare Fiscală, va transmite o scrisoarea de informare privind beneficiile şi condiţiile de accesare a facilităţilor fiscale, inclusiv cuantumul total al obligaţiilor bugetare...

Citește mai mult pe Alba24.ro


ȘTIREA TA pe Ardeal24 - trimite foto/video la Ardeal24 prin Facebook messenger, Whatsapp, sau prin formularul online


Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Alba

Incendiu de vegetație în satul Ampoiția. Intervin pompierii din Alba Iulia alături de voluntarii din Meteș

Published

on

Un incendiu de vegetație uscată a izbucnit marți, 24 septembrie, în comuna Meteș, satul Ampoița. 

Incendiul a fost semnalat în jurul orei 15.40. La fața locului intervin pompierii din Alba Iulia alături de pompierii voluntari din Meteș.

Misiunea pompierilor este în dinamică.

Știre în curs de actualizare.

sursă foto: Arhiva alba24.ro, rol ilustrativ

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Ultimele articole pe alba24

Citește mai mult pe Alba24.ro

Continue Reading

Alba

Exercițiu al SVSU Teiuș cu ocazia vizitei unei delegații din orașul Arnemuiden, Olanda

Published

on

Voluntari ai SVSU Teiuș au acționat în cadrul unui scenariu de incediu la un depozit de materiale de construcții. Exercițiul a avut loc în contextul vizitei unei delegații din orașul olandez Arnemuiden, localitate înfrățită cu Teiușul.

În cadrul acestei acțiuni s-a folosit toată tehnica din dotare, precum ținutele ignifuge și aparate moderne de respirat, au precizat reprezentanții Primăriei Orașului Teiuș în cadrul unei postări de pe pagina de Facebook a instituției.

„Păstrăm buna relație cu...

Citește mai mult pe Alba24.ro

Continue Reading

Alba

Anunț important pentru clienții Hidroelectrica: vor putea plăti facturile cu cardul prin aplicația iHidro și direct pe site

Published

on

Anunț important pentru clienții Hidroelectrica: vor putea plăti facturile cu cardul prin aplicația iHidro și direct pe site. Furnizorul de energie electrică Hidroelectrica a încheiat luni cu compania PayU un contract pentru furnizarea de servicii de plată cu cardul pentru clienţii finali. 

Acest lucru va permite clienților să plătească facturile direct din aplicația iHidro sau pe site-ul companiei, informează un comunicat preluat de Agerpres.

Compania nu a anunțat o dată clară de la care plata cu cardul...

Citește mai mult pe Alba24.ro

Continue Reading

Alba

VIDEO: Un șofer a dat nas în nas cu polițiștii, după ce a intrat pe interzis pe un bulevard din Alba Iulia

Published

on

Un șofer a fost surprins marți dimineața în timp ce circula pe interzis, pe banda exclusivă pentru autobuze de pe Bulevardul Ferdinand I din Alba Iulia. 

Conducătorul auto, care se deplasa dinspre Gară spre Prefectură pe banda dedicată transportului public, a dat nas în nas cu un echipaj de Poliție, în zona intersecției cu strada Crișanei.

Incidentul a fost surprins de către un alt participant la trafic cu o cameră de bord incidentul și a postat pe un grup de pe rețeaua Facebook.

Reamintim faptul...

Citește mai mult pe Alba24.ro

Continue Reading
Advertisement