Connect with us

Alba

Poți contacta un anticariat online dacă dorești să renunți la cărțile vechi (P)

PublicatCând sortezi cărțile vechi din bibliotecă, ai de obicei două opțiuni dacă dorești să renunti la o parte din ele. Vinde-le pe toate odată sau oferă-le spre vânzare individual. 

Vânzările de cărți la kg fac de obicei mai puțini bani, deoarece sunt anticariate care plătesc prețuri unitare mai mici. Dar, avantajul este că scapi de toate cărțile deodată.

Dacă nu știi unde să vinzi cărțile pe care le ai depozitate în casa…

Citește mai mult pe Alba24.ro


Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA pe Ardeal24 - trimite foto/video la Ardeal24 prin Facebook messenger, Whatsapp, sau prin formularul online


Comenteaza

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Alba

Echipa feminină de volei a Clubului Sportiv Școlar Blaj a obținut locul 6 obținut la turneul final al Campionatului Național U15

Publicat

Echipa feminină de volei a Clubului Sportiv Școlar Blaj a obținut locul 6 obținut la turneul final al Campionatului Național U15.

Primarul din Blaj le-a transmis felicitări antrenorului Dan Moldovan și componentelor echipei feminine de volei speranțe a CSȘ Blaj: Iulia Cornea, Cătălina Tuluș, Dunia Tuluș, Georgiana Moșneag, Sofia Zudor, Alecsandra Ignat, Andra Gâncu, Teodora Nicoară, Sara Kalanyos, Dariana Pintea,...

Citește mai mult pe Alba24.ro

Citește mai departe

Alba

Polițiștii din Alba au verificat sute de persoane în ultimele 24 de ore. Câte abateri au descoperit

Publicat

În doar 24 de ore, polițiștii din Alba au verificat sute de persoane și au descoperit peste 100 de abateri. Rezultatele polițiștilor au fost comunicate de reprezentanții IPJ Alba, în buletinul de presă din 12 iunie 2024. 

Citește mai departe

Alba

Ochelari de vedere decontați pentru angajații de la stat. Care este procedura prin care salariații vor primi banii

Publicat

Ochelari de vedere decontați pentru angajații de la stat. Procedura prin care angajații autorităților și instituțiilor publice vor avea dreptul la decontarea ochelarilor de vedere este stabilit prin norme metodologice la OUG 53 din 24 mai 2024.

Potrivit acestuia, se va deconta achiziția dispozitivelor de corecție speciale, în limita sumei de 500 de lei de persoană, de către angajatori.

Acest drept îl...

Citește mai mult pe Alba24.ro

Citește mai departe

Alba

Cum a fost lăsat un bărbat de 85 de ani din Zlatna fără nici un ban în casă. O femeie din Alba Iulia, suspectul principal

Publicat

Cum a fost lăsat un bărbat de 85 de ani din Zlatna fără nici un ban în casă. Un bătrân din Zlatna a fost victima unui furt petrecut în data de 19 aprilie. Din câte se pare o femeie din Alba Iulia este principalul suspect al poliției în acest caz. 

Potrivit IPJ Alba, la data de 11 iunie 2024, polițiștii de investigații criminale din cadrul Poliției Orașului Zlatna au identificat o...

Citește mai mult pe Alba24.ro

Citește mai departe