Connect with us

Cluj

Poveste de iubire pe facebook curmată cu lovituri de cuțit la Cluj-Napoca. O femeie nu și-a mai putut îngriji copilul de 1 an

Publicat



business facebook fb hands e1586420642410.jpg

O poveste de iubire pornită pe rețelele de socializare s-a terminat îngrozitor pentru o femeie din Cluj-Napoca, mama unui copil de 1 an, diagnosticată cu deficiențe de auz și vorbire.

Femeia s-a separat de tatăl copilului ei, însă încă locuia împreună cu acesta, în interesul minorului, când l-a cunoscut online pe Ciprian Grigoruță, persoană diagnosticată cu surditate.

În cursul lunii februarie 2021, inculpatul s-a deplasat la Cluj-Napoca și a locuit câteva zile în locuinţa persoanei vătămate. Apoi, cei doi au continuat să păstreze legătura prin intermediul reţelei de socializare şi sporadic – în luna martie şi mai 2021 – inculpatul a vizitat-o în Cluj-Napoca.

Printr-o înțelegere, când inculpatul se afla în locuinţa femeii, fostul partener al acesteia părăsea imobilul.

La data de 22.05.2021, când şi-a serbat ziua de naştere, a observat că inculpatul este posesiv şi gelos. În urma acestui episod, după ce a reanalizat relația lor, femeia a decis că vrea să se despartă.

Au participat împreună cu mai mulți cunoscuți la un festival gastronomic organizat în Cluj-Napoca, iar apoi cei trei s-au retras la domiciliul femeii, unde inculpatul a mai consumat un litru de vin.

Denisa şi Ciprian au rămas în bucătăria apartamentului, iar fostul partener, într-una dintre camere, pentru a se odihni, comunicându-i persoanei vătămate un mesaj pe Whatsapp să îl…

Cluj24.ro

Romania24.ro


Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA pe Ardeal24 - trimite foto/video la Ardeal24 prin Facebook messenger, Whatsapp, sau prin formularul online


Comenteaza

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Cluj

ANALIZĂ. Radu Georgescu: Inflația rămâne MARE în 2024

Publicat

Miercuri, Mugur Isărescu, guvernatorul BNR, a declarat că, la sfârșitul anului, prețurile vor crește cu 4,9%, de la 4,7% la estimarea precedentă, față de decembrie 2023, ceea ce va influența momentul „când şi cu cât…

Citește mai mult pe Cluj24

Citește mai departe

Cluj

Câine ținut FLĂMÂND și neîngrijit la Turda. Proprietarul a fost amendat cu 8.000 de lei

Publicat

Un câine ținut flămând și neîngrijit de către stăpân a fost descoperit la Turda de către polițiștii de la Protecția Animalelor Cluj. Proprietarul acestuia a fost amendat cu 8.000 de lei.

„În cursul zilei…

Citește mai mult pe Cluj24

Citește mai departe

Cluj

VIDEO. INCENDIU pornit de la o oală uitată pe foc, la Cluj. Un bărbat de 85 de ani a murit

Publicat

Un incendiu a izbucnit, miercuri, pe str. Dionisie Roman din Cluj-Napoca. Cauza ar fi o oală uitată pe foc. Un bărbat de 85 de ani a murit.

„Pompierii din cadrul Detașamentului 1 Cluj-Napoca intervin în aceste…

Citește mai mult pe Cluj24

Citește mai departe

Cluj

FOTO. „Și de la pășune, iaca/ Tacticoasă vine VACA”. Imagini bucolice din traficul floreștean

Publicat

Sara pe deal, buciumul nu mai sună, sau cel puțin nu-l mai auzim noi din cauza claxoanelor. Atunci trebuie să ne mulțumim cu imaginea bucolică a vacilor care se întorc tacticoase de la pășune, prin traficul floreștean, pe…

Citește mai mult pe Cluj24

Citește mai departe