Connect with us

Alba

Precizări importante pentru candidații la școlile postliceale ale MAI. Ce trebuie să facă până în data de 24 octombrie

Published

on



Precizări importante pentru candidații la școlile postliceale MAI: Candidații care și-au depus cererile de înscriere la școlile postliceale ale Ministerului Afacerilor Interne trebuie să își completeze dosarul de recrutare până la 24 octombrie 2024, au anunțat reprezentanții MAI. Potrivit unui comunicat transmis Alba24, 24 octombrie este data până la care se va desfășura activitatea de evaluare psihologică.

Potrivit calendarului de concurs, între 1 și 6 noiembrie 2024 este programată evaluarea…

Citește mai mult pe Alba24.ro


ȘTIREA TA pe Ardeal24 - trimite foto/video la Ardeal24 prin Facebook messenger, Whatsapp, sau prin formularul online


Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Alba

Noi spații de cazare, în Tabăra Sportivă din Luncile Prigoanei. Acord de mediu, solicitat la APM Alba

Published

on

Noi spații de cazare urmează să fie construite în curând în Tabăra Sportivă din Luncile Prigoanei. 

Agenția pentru Protecția Mediului (APM) Alba a anunțat, pe 11 octombrie, depunerea solicitării de emitere a acordului de mediu pentru proiectul „Construire corp clădire, spații cazare în Tabăra Sportivă Luncile Prigoanei”, propus a fi amplasat în comuna Șugag, satul Tău Bistra, str. Luncile Prigoanei, nr. 17, titular SPAP Sebeș.

Tabăra Sportivă din Luncile Prigoanei se află în administrarea…

Citește mai mult pe Alba24.ro

Continue Reading

Alba

Ziua Educației, sărbătorită la Sebeș în cadrul a trei evenimente: 138 de cadre didactice și 523 de elevi au fost premiați

Published

on

Ziua Educației a fost marcată la Sebeș prin trei festivități de premiere organizate de municipalitate pentru a premia cadrele didactice și elevii care au obținut rezultate deosebite la concursurile și olimpiadele desfășurate în anul școlar 2023/2024.

Municipiul Sebeș se mândrește cu 19 olimpici naționali, elevi ai claselor gimnaziale și liceale. Alături de ei au fost premiați alți 146 de elevi și 93 de profesori care i-au îndrumat cu succes spre fazele superioare ale olimpiadelor județene.

O surpriză…

Citește mai mult pe Alba24.ro

Continue Reading

Alba

Un italian care a fost prins în urmă patru ani beat la volan pe străzile din Sebeș, trimis în judecată. Ce alcoolemie avea

Published

on

Un șofer italian care a fost prins în urmă cu patru ani pe străzile din Sebeș, în timp ce conducea beat, a fost trimis în judecată. 

Deși acesta a fost tras pe dreapta în data de 9 decembrie 2020, o trimitere în judecată a avut loc abia în data de 11 octombrie 2024. 

Mai exact dosarul a trecut de stadiul de măsuri și excepții de cameră preliminară, pe rolul Judecătoriei Sebeș.

”Potrivit motivării instanței, inculpatul, în data de 9 decembrie 2020, în jurul orei 19.20 a condus autoturismul marca…

Citește mai mult pe Alba24.ro

Continue Reading

Alba

Decizie la Tribunalul Alba: Ce pedeapsă primești dacă conduci sub influența drogurilor. Tânăr prins cu canabis în mașină

Published

on

Consumul de droguri este incriminat în România. Însă, dacă un șofer este testat pozitiv pentru droguri, după ce a fost tras pe dreapta, pedeapsa este mult mai mare. 

Recent, magistrații Tribunalului Alba au dat o decizie într-un astfel de caz. Este vorba despre o condamnare dată pe 7 octombrie 2024. 

Fapta pentru care inculpatul din dosar a ajuns în fața magistraților, într-un dosar instrumentat de DIICOT Alba Iulia a avut loc în data de 27 septembrie 2023.

Atunci potrivit motivării instanței, tânărul…

Citește mai mult pe Alba24.ro

Continue Reading