Connect with us

Cluj

Prefectul Abrudean îl pune la punct pe ministrul Sănătății. Declarația despre Spitalul Județean Cluj, o rușine, este ”exagerată”

Publicat



Prefectul Mircea Abrudean a declarat pentru Cluj24.ro că nu se poate spune că Spitalul Clinic Județean de Urgență Cluj-Napoca este o rușine, în condițiile în care tratează peste 70.000 de pacienți anual, peste 40% fiind din afara județului.

”Declarația ministrului Vlad Voiculescu este cel puțin exagerată și lipsită de argumente. La spital s-au investit în ultimii 7 ani peste 150 de milioane de lei, mare parte din bani provenind din veniturile proprii. SCJU are peste 3000 de angajați, care au fost în linia I în timpul pandemiei, iar o astfel de declarație nu mi se pare corectă față de ei”, a spus Abrudean.

Acesta crede că ministrul Vlad Voiculescu nu a fost demult la Cluj astfel că în invită să facă o vizită la spitalul județean pentru a vedea realitatea de la fața locului și a discuta cu oamenii.

Investiții numeroase în spital

”Spitalul are o mulțime de clădiri, vechi de peste 100 de ani, dispersate în diverse zone, ceea ce este un lucru complicat și care nu poate fi schimbat până se construiește noul spital regional de urgență. În condițiile date, cu aceste clădiri vechi, s-au făcut numeroase investiții în infrastructură, dotare cu echipamente medicale și în ceea ce privește resursa…

Citește mai mult pe Cluj24.ro


Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA pe Ardeal24 - trimite foto/video la Ardeal24 prin Facebook messenger, Whatsapp, sau prin formularul online


Comenteaza

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Cluj

Tânăr din Câmpia Turzii, arestat 30 de zile pentru lovire și VIOL asupra unei minore

Publicat

Un tânăr de 23 de ani din Câmpia Turzii a fost arestat pentru 30 de zile, fiind acuzat de lovire, încălcarea ordinului de protecție, tulburarea ordinii și liniștii publice și viol asupra unei minore.

„La data…

Citește mai mult pe Cluj24

Citește mai departe

Cluj

Bărbatul care a CHINUIT un câine, amendat cu DOAR 1.000 de lei. Ce spune POLIȚIA

Publicat

Bărbatul care a chinuit un câine târându-l legat de mașină a fost identificat și amendat cu doar 1.000 de lei. Acesta, în vârstă de 50 de ani, este din Săndulești, jud. Cluj. Câinele maltratat a rămas, în cele din…

Citește mai mult pe Cluj24

Citește mai departe

Cluj

Secretul elevilor de 10 ai Clujului la Evaluarea Națională: Muncă, consecvență, seriozitate și meditații

Publicat

Șase elevi din Cluj-Napoca au obținut media 10 la Evaluarea Națională, acești fiind de la Liceul Teoretic ”Nicolae Bălcescu”, Liceul Teoretic ”Avram Iancu”, Liceul Teoretic ”Lucian Blaga”, Liceul Teoretic…

Citește mai mult pe Cluj24

Citește mai departe

Cluj

Bărbat de 25 de ani, lovit MORTAL de tren la Apahida

Publicat

Un bărbat de 25 de ani a fost lovit de tren, în comuna Apahida. Bărbatul a murit pe loc.

Un bărbat în vârstă de 25  de ani a fost lovit de tren, în dreptul localității Câmpenești, comuna Apahida. Un echipaj…

Citește mai mult pe Cluj24

Citește mai departe
Publicitate