Connect with us

Cluj

Prefectul Clujului, Protecția Consumatorilor și primarii au confruntat CPL Concordia. ”Niciun client nu rămâne fără gaz”

Publicat



concordia apahida e1647437186852.jpg

Prefectul județului Cluj, Irina Munteanu, a avut ieri, 15 martie 2022, o întâlnire cu conducerea CPL CONCORDIA –FILIALA CLUJ ROMÂNIA SRL, întâlnire la care au participat, atât primarii comunelor unde operatorul economic are activitatea de furnizare și distribuție de gaze natural, cât și un reprezentant al Comisariatului Regional pentru Protecția Consumatorilor Regiunea NV Cluj, pentru a analiza situația de fapt și a identifica eventualele soluții viabile în contextul intenției declarate de CONCORDIA de a renunța la activitatea de furnizare de gaze naturale pentru un număr de 22.511  consumatori (persoane fizice și persoane juridice) din județul Cluj.

Concluzii conturate, potrivit Prefecturii Cluj:

  • CPL CONCORDIA FILIALA CLUJ ROMÂNIA SRL, prin informarea transmisă clienților din portofoliul societății privind alegerea unui alt furnizor de gaze naturale, a dorit să aducă la cunoștința acestora contextul actual în care se regăsește piața de gaze naturale cu implicații semnificative asupra activității de furnizare și, totodată, să vină în întâmpinarea clienților prin reiterarea dreptului clientului final prevăzut de legislația în vigoare, de a alege un furnizor de gaze naturale a cărui ofertă să corespundă cel mai bine nevoilor sale, fără însă a comunica un termen ultimativ cu privire la sistarea activității de furnizare a gazelor naturale la locurile de consum ale clienților finali ai societății.
  • În cazul primăriilor comunelor unde operatorul economic are activitatea de furnizare și distribuție a gazelor naturale, problemele sunt specifice, de aceea, s-a convenit ca operatorul economic să poarte discuții punctuale cu reprezentanții fiecărei unități administrativ-teritorială…

Vezi mai mult pe Cluj24.ro

Urmărește știrile Cluj24.ro pe Google News

Citește mai departe

Urmărește știrile Cluj24.ro pe Google News

Romania24.ro


Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA pe Ardeal24 - trimite foto/video la Ardeal24 prin Facebook messenger, Whatsapp, sau prin formularul online


Comenteaza

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Cluj

MApN a dat startul unei noi campanii de recrutare. Câte locuri sunt disponibile în Cluj?

Publicat

Ministerul Apărării Naționale continuă campania de recrutare pentru soldați gradați profesioniști. Peste 3.800 de posturi sunt încă vacante.

Ministerul Apărării Naționale continuă activitățile de recrutare…

Citește mai mult pe Cluj24

Citește mai departe

Cluj

INTERVIU CLUJ 24. Joszef Varadi (CEO Wizz Air): În vara anului 2025 flota noastră va avea avea în jur de 250 de avioane

Publicat

Joszef Varadi, CEO Wizz Air, spune că în vara anului viitor, flota companiei aeriene pe care o conduce va avea în jur de 250 de avioane, preconizând că 2025 va fi un an cu o creștere însemnată.

Acesta a vorbit…

Citește mai mult pe Cluj24

Citește mai departe

Cluj

METEO. Ploi la finalul săptămânii, urmate de temperaturi de până la 25 de grade

Publicat

Meteorologii anunță o ușoară creștere a temperaturilor în următoarele zile. Sunt așteptate ploi pe arii extinse de la finalul săptămânii.

Administrația Națională de Meteorologie (ANM) a publicat prognoza…

Citește mai mult pe Cluj24

Citește mai departe

Cluj

Aeroportul Cluj anunță LICITAȚIE publică în vederea ÎNCHIRIERII unui spațiu comercial de alimentație publică

Publicat

Aeroportul Cluj anunță o licitație publică în vederea închirierii unui spațiu comercial destinat desfăşurării activităţii de alimentație publică prevăzut cu loc de joacă pentru copii. Spațiul este situat în Terminal…

Citește mai mult pe Cluj24

Citește mai departe