Connect with us

Cluj

Prefectul de Cluj: Suntem pregătiți pentru această etapă! 720 de clujeni vor fi vaccinați zilnic

Publicat


Prefectul județului Cluj, Mircea Abrudean, a declarat că județul Cluj este pregătit pentru a face față celei de-a doua etape de vaccinare, care va începe luni. Vor fi deschise până la 30 de centre de vaccinare la nivelul județului, fiind alocate 720 de doze zilnice de vaccin. Înscrierea pentru cei care doresc să se vaccineze începe vineri la ora 15.00.

Vineri, 15 ianuarie, peste 100 de persoane din Centrul de Îngrjiire și Asistență Cluj-Napoca, beneficiari și personal, au fost vaccinate împotriva COVID, acțiune la care a fost prezent și prefectul județului, Mircea Abrudean, care a făcut câteva precizări cu privire la etapa a doua de vaccinare, care începe luni, la Cluj.

10 centre de vaccinare deshise

„Etapa a doua de vaccinare la Cluj debutează cu centrele rezidențiale. Aproximativ 2000 de persoane vor fi vaccinate în prima etapă, în cele 49 de centre rezidențiale pe care le avem pe raza județului Cluj, publice și private.

La nivelul județului Cluj vor fi deschise 10 centre de vaccinare, cu 12 fluxuri pentru etapa a doua. În funcție de alocarea dozelor de vaccin și de programări, putem deschide până la 30 de centre pe care le avem deja pregătite în proporție de 90%.

720 de doze…

Citește mai mult pe Cluj24.ro


Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA pe Ardeal24 - trimite foto/video la Ardeal24 prin Facebook messenger, Whatsapp, sau prin formularul online


Comenteaza

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Cluj

U-BT Cluj, de neînvins. A câștigat primul meci din semifinale, împotriva FC Argeș, cu 91-71

Publicat

U-BT Cluj-Napoca a început cu dreptul campania de calificare în finala Ligii Naționale de baschet masculin.

Baschetbaliștii clujeni au învins, joi, pe teren propriu acasă, echipa FC Argeș Pitești, în primul meci…

Citește mai mult pe Cluj24

Citește mai departe

Cluj

VIDEO. Podcast Cluj24 Contraste. Aurelia Cristea sau despre eleganța în politică

Publicat

Aurelia Cristea este printre puținii politicieni români care și-au legat numele de o lege. Se alătură astfel, prin legea anti-fumat, deputatului PNȚCD Vasile Lupu, cu a sa lege a restituirii proprietăților funciare,…

Citește mai mult pe Cluj24

Citește mai departe

Cluj

VIDEO. Emil Boc: Lucrările la străzile Giuseppe Verdi și Valea Seacă, în prag de finalizare. La ce stadiu e Valea Chintăului

Publicat

Lucrările de modernizare la străzile Giuseppe Verdi și Valea Seacă sunt în prag de finalizare, anunță primarul Emil Boc. De asemenea, continuă lucrările și la strada Valea Chintăului.

Investițiile în…

Citește mai mult pe Cluj24

Citește mai departe

Cluj

FOTO. Echipa de la Liceul de Informatică din Cluj, premiul I la etapa județeană a Maratonului pentru Educație Antreprenorială

Publicat

Echipa de la Liceul de Informatică ,,Tiberiu Popoviciu” din Cluj-Napoca a câștigat premiul I, de 3.000 de lei, la etapa județeană a Maratonului pentru Educație Antreprenorială.

Confederaţia Naţională pentru…

Citește mai mult pe Cluj24

Citește mai departe