Connect with us

Eveniment

Prefectul Sibiului: “Hora Unirii să nu se oprească din sufletele noastre niciodată”

Publicat



Prefectul Sibiului, Mircea Crețu, le-a transmis sibienilor un mesaj cu ocazia împlinirii a 162 de ani de la Unirea Prinicipatelor Române.

Mircea Crețu spune, duminică, 24 ianuarie, la 162 de ani de la Mica Unire, că Hora Unirii nu ar trebui să se oprească niciodată din sufletele românilor. cretu mica unire

„162 de ani se împlinesc astăzi de la Unirea Principatelor Române sub conducerea lui Alexandru Ioan Cuza. O personalitate remarcabilă a reușit să transforme un țel într-un moment strălucitor ce avea să schimbe istoria. Să folosim istoria ca inspirație pentru țelurile zilelor noastre și să culegem din strălucirea acelor zile pentru a contura istoria de azi. Hora Unirii să nu se oprească din sufletele noastre niciodată, căci numai uniți, împreună, putem să îndeplinim orice obiectiv. La mulți ani, români!”, transmite Mircea Dorin Crețu, Prefectul județului Sibiu.

cretu mica unire1

sursa: Ora de Sibiu


Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA pe Ardeal24 - trimite foto/video la Ardeal24 prin Facebook messenger, Whatsapp, sau prin formularul online


Comenteaza

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Alba

Trei tineri din Alba Iulia care au spart o biserică și au furat din cutia milei, trimiși în judecată. Ce alte fapte au mai comis

Publicat

Trei tineri din Alba Iulia, dintre care unul un cunoscut al polițiștilor au fost recent trimiși în judecată. Aceștia vor ajunge în fața magistraților pentru două fapte comise la sfârșitul anului 2021. 

Dosarul în care cei trei vor fi judecați pentru furt calificat a trecut în data de 9 mai de stadiul de măsuri și excepții de cameră preliminară.

Cei trei vor fi judecați după ce au spart o biserică din oraș, dar au și furat banii unei persoane.

Doi dintre ei vor fi judecați pentru furt calificat după ce au spart biserica Sfânta Ecaterina din oraș și…

Citește mai mult pe Alba24.ro

Citește mai departe

Cluj

VIDEO. INCENDIU într-un apartament din Cluj-Napoca. Pompierii au evacuat un bărbat

Publicat

Un incendiu a izbucnit, luni, într-un apartament de pe str. Stephenson din Cluj-Napoca. Pompierii au intervenit și au evacuat un bărbat de 55 de ani. Alți 7 locatari s-au autoevacuat.

„Pompierii din cadrul…

Citește mai mult pe Cluj24

Citește mai departe

Alba

Rezultate remarcabile pentru elevii Colegiului Național “Titu Maiorescu” Aiud la Concursul de Fizică PHI 2024

Publicat

Colegiul Național “Titu Maiorescu” Aiud a fost Centrul Local de Testare la etapa națională a Concursului de Fizică online PHI 2024, ediția XXII-a, desfășurat în perioada 6-7 aprilie 2024.

Concursul de Fizică PHI 2024 este organizat de Facultatea de Fizică a Universității “Alexandru Ioan Cuza” din Iași, în colaborare cu Centrul Regional pentru Tineri Capabili de Performanță (CRTCP), Inspectoratul Școlar Județean Iași, alături de 90 de centre de concurs înscrise din țară.

În data de 11 mai 2024 au fost afișate premiile concursului, din cei 48 elevi…

Citește mai mult pe Alba24.ro

Citește mai departe

Cluj

Sabău („U” Cluj): Mai am un an de contract, ne-am înțeles. Mi-am dorit să CONTINUI acest proiect

Publicat

După ce „U” Cluj a învins-o pe FC Voluntari cu 1-0 în ultima etapă din sezonul regulat, ilfovenii au retrogradat. La finalul meciului, Ioan Ovidiu Sabău, antrenorul clujenilor, a analizat partida și a comentat situația în…

Citește mai mult pe Cluj24

Citește mai departe