Connect with us

Alba

Prefectura Alba: Câte locuri de cazare pentru refugiații din Ucraina sunt disponibile în județ. Locațiile

Publicat



64 de locuri de cazare sunt disponibile în județul Alba pentru cazarea refugiaților care fug din calea războiului din Ucraina.

Reprezentații prefecturii județului Alba au transmis lista cu locațiile și numărul de locuri disponibile în spațiile respective.

Bază Sportivă U.A.T Zlatna, strada Calea Moților, nr. 23A, oraș Zlatna, 20 de locuri: 1 cameră cu 2 locuri, 6 camere cu 3 locuri,

Club Sportiv Municipal Unirea Alba Iulia, strada Septimius Severus, nr. 38 A, municipiul Alba Iulia, 20 de locuri: 10 camere cu câte 2 locuri,

Liceul Tehnologic Silvic, strada Izvoarelor, nr. 2, oraș Câmpeni, 10 locuri:  2 camere cu 4 locuri și o cameră cu 2 locuri,

Colegiul Național Avram Iancu, strada Oituz, nr. 3, oraș Câmpeni, 8 locuri: 2 camere cu 4 locuri,

Oficiul Județean de Poștă Alba, strada Nicolae Titulescu, nr. 10 A, municipiul Alba Iulia 4 locuri: 2 camere cu 2 locuri,

Parohia Greco Catolică Alba Iulia I, cu hramul Spiritul Sfânt, strada Septimius Severus, nr. 8, municipiul Alba Iulia, 2 locuri:1 garsonieră/2 locuri (Disponibilă 1 an).

 Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Alba24 și pe Google News

Ultimele articole pe alba24

Vezi mai mult pe Alba24


Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA pe Ardeal24 - trimite foto/video la Ardeal24 prin Facebook messenger, Whatsapp, sau prin formularul online


Comenteaza

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Alba

Vremea în noaptea de Înviere și în prima zi de Paște 2024. Condiții meteo în localități din județul Alba

Publicat

c

Vremea în noaptea de Înviere și în prima zi de Paște 2024. Meteorologii anunță vreme frumoasă în noaptea de Înviere, în județul Alba. Cerul va fi mai mult senin și temperaturile se vor situa între 8 și 14 grade Celsius.

În prima zi de Paște, 5 mai, este posibil să fie ploi scurte, după-amiaza, la Alba Iulia, Sebeș, Cugir și în Munții Apuseni.

URĂRI DE PAŞTE 2024 Mesaje și FELICITĂRI de Învierea Domnului. Transmite un gând bun celor dragi de Sărbători

Temperaturile maxime se vor situa, pe timp de zi, între 16-19 grade la munte și 23-24 grade la…

Citește mai mult pe Alba24.ro

Citește mai departe

Alba

Zeci de magazine verificate de Poliție, în Alba Iulia și în orașe din Apuseni. Ce nereguli au fost găsite și amenzile aplicate

Publicat

Zeci de magazine au fost verificate de Poliție, în Alba Iulia și în orașe din Apuseni. Au fost găsite nereguli și au fost aplicate amenzi de aproape 30.000 de lei. Acțiunea Poliției Alba s-a desfășurat în 3 mai.

Acțiunile au fost derulate de polițiștii Serviciului de Investigare a Criminalității Economice din Alba. Au vizat modul de realizare a comerțului cu produse alimentare și nealimentare. Controalele s-au desfășurat la Alba Iulia și în Câmpeni, Abrud și Baia de Arieș.

Potrivit IPJ Alba, polițiștii au verificat 65 de agenți economici.

În urma…

Citește mai mult pe Alba24.ro

Citește mai departe

Alba

Accident la Presaca Ampoiului. Un bărbat s-a răsturnat cu motocicleta pe carosabil. A fost transportat la spital

Publicat

Accident la Presaca Ampoiului. Un bărbat s-a răsturnat cu motocicleta pe carosabil. În urma evenimentului rutier, acesta a fost rănit și a fost transportat la spital.

Potrivit IPJ Alba, accidentul s-a petrecut vineri, 3 mai. Un bărbat de 35 de ani, din Alba Iulia, în timp ce conducea o motocicletă pe raza localității Presaca Ampoiului, a pierdut controlul asupra acesteia și s-a răsturnat pe acostament.

În urma accidentului, motociclistul a suferit leziuni corporale ușoare și a fost transportat la spital, pentru îngrijiri medicale.

Acesta a fost testat cu…

Citește mai mult pe Alba24.ro

Citește mai departe

Alba

VIDEO: Șofer surprins în timp ce circula pe contrasens, pe autostrada A10 Alba Iulia – Aiud. Poliția îl caută

Publicat

Un șofer a fost surprins în imagini, în timp ce circula pe contrasens, pe autostrada A10 Alba Iulia – Aiud – Turda. Acesta a pus în pericol traficul rutier.

Se putea petrece o tragedie, în condițiile în care, pe sensul de mers pe care se afla, veneau, din față, mașini care circulau regulamentar.

Scena a fost surprinsă în imagini de către un participant la trafic, în zona Sântimbru, potrivit digi24.ro (vezi video aici)

 

Cei care au filmat incidentul relatau în video că nu se putea observa numărul de înmatriculare, dar că era vorba despre ”o…

Citește mai mult pe Alba24.ro

Citește mai departe