Connect with us

Alba

Premierul Florin Cîţu anunţă demararea primului program ”real” de Internship la nivelul Guvernului

Publicat



Guvernul României reia în acest an programul de internship pentru studenţii din ani terminali. Înscrierile se pot face până la data de 11 februarie.

Anunţul a fot făcut pe primul ministru Florin Cîţu pe pagina de Facebook.

”Am intrat în politică în 2016 și în toți acești ani mi-am dat seama câtă nevoie este de un suflu nou în administrație. Vreau să dau tinerilor care doresc să activeze în acest domeniu o șansă reală”, a scris primul ministru.

Astfel, toți studenții în ani terminali interesați de acest proiect pot trimite o scrisoare de intenție la adresa cabinet.pm@gov.ro, până la data de 11 februarie 2021.

Programul Oficial de Internship are ca scop facilitarea cunoașterii de către interni a specificului activității Guvernului României, prin intermediul unor experiențe de lucru, menite a le dezvolta abilitățile practice și competențele profesionale.

Deocamdată nu a fost anunţat dacă particianţii vor primi o bursă sau o indemnizaţie lunară, așa cum s-a întâmplat în anul 2019.

Tot în 2019, perioada de desfășurare a programului de internship a fost considerată vechime în câmpul muncii.

Foto: Facebook/Internship Guvernul României

 

Vezi mai mult pe Alba24


Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA pe Ardeal24 - trimite foto/video la Ardeal24 prin Facebook messenger, Whatsapp, sau prin formularul online


Comenteaza

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Alba

Sâmbăta asta, la Alba Mall, e Parada Iepurașilor (P)

Publicat

Iepurași mici, iepuri uriași, iepurași vii drăgălași … iepurași de toate felurile și mărimile fac paradă în Alba Mall. Sâmbăta asta, de la 5 după-amiaza.

Vino costumat sau vino pur și simplu!

Să fii premiat și parte din Parada Iepurașilor Alba Mall.

Dacă n-ai costum te vopsim noi, pentru cei mici avem pictură pe față, pe loc, și premii dulci, înghețată, la fel – vouchere de cumpărături și reduceri la cele mai sănătoase deserturi Salad Box.

Sâmbătă, de la 17:00, e Parada Iepurașilor la Alba Mall.

 


Citește mai mult pe Alba24.ro

Citește mai departe

Alba

FOTO: Turneu de fotbal și concurs de crossfit organizat de IPJ Alba. Cine a câștigat competiția

Publicat

Inspectoratul de Poliție Județean Alba, prin Biroul Pregătire Profesională, a organizat ”Cupa Primăverii 2024”, o competiție sportivă, aflată la prima ediție, care a inclus un turneu de fotbal și un concurs de crossfit.

La aceste întreceri sportive au luat parte echipe din cadrul Inspectoratului de Poliție Județean Alba, Inspectoratului Județean de Jandarmi ”Avram Iancu” Alba, Inspectoratului pentru Situații de Urgență ”Unirea” al Județului Alba, Inspectoratului de Poliție Județean Cluj, Serviciului Județean de Ambulanță Alba, Unității Militare…

Citește mai mult pe Alba24.ro

Citește mai departe

Alba

Parc fotovoltaic și surse de energie regenerabilă pentru clădiri publice din Alba Iulia. Investiție de aproape 3,8 milioane de lei

Publicat

Parc fotovoltaic și surse de energie regenerabilă pentru clădiri publice din Alba Iulia. Municipiul Alba Iulia face un pas către dezvoltarea durabilă, printr-un proiect ambițios al Primăriei în valoare de aproape 3,8 milioane de lei, finanțat prin granturi norvegiene.

În urma investițiilor făcute, consumul de energie primară se va reduce cu aproape 35 % în instituțiile implicate și sistemul de iluminat public din oraș.

Panouri fotovoltaice pe clădiri publice

Investiția este în derulare prin proiectul „Promovarea producției de energie din surse…

Citește mai mult pe Alba24.ro

Citește mai departe

Alba

Târgul de cArte Alba Transilvana 2024 la Alba Iulia: Părintele Constantin Necula și Paula Seling, în ultima zi a evenimentului

Publicat

Târgul de cArte Alba Transilvana 2024 la Alba Iulia. Părintele Constantin Necula, cvartetul de coarde al județului Alba și Paula Seling vor încheia evenimentul.

Ultima zi a Târgul de cArte Alba Transilvana va aduce în fața celor prezenți o serie de activități pentru copii, ce se vor desfășura pe parcursul întregii zile de 12 mai 2024.

Începând cu ora 10.00, cei mici pot participa la atelierele „Arta în natură!”, „English 4 Kids”, „Descoperă biblioteca”, „Hai să colorăm”, „Garage Flowers” și „Facepainting”.

Tot în cadrul…

Citește mai mult pe Alba24.ro

Citește mai departe