Connect with us

Cluj

Premierul Florin Cîțu anunță vouchere de vacanță pentru bugetari și în 2021. Cât va fi cuantumul

Publicat



Premierul Florin Cîţu a anunţat după ședința de Guvern că în 2021 vor fi acordate vouchere de vacanţă în cuantum de 1.450 de lei, această măsură fiind cuprinsă în ordonanţa de urgenţă privind măsuri fiscale iniţiată de Ministerul Finanţelor Publice.

“În această ordonanţă, care este o ordonanţă foarte mare, tot în ordonanţă, bineînţeles, menţionez acordarea în 2021 a voucherelor de vacanţă, în cuantum de 1.450 de lei. V-am spus din primul moment că pentru noi sectorul HoReCa este un sector important. În 2020 au existat IMM Invest, şomajul tehnic, susţinerea a celor care… plata a 41,5% din salariu pentru angajaţii care revin din şomaj tehnic, scutirea impozitului specific, care şi astăzi a fost aprobată, măsura este prelungită până în martie 2021. Toate acestea au ajutat sectorul HoReCa. În continuare susţinem sectorul HoReCa şi pentru 2021 rămân voucherele de vacanţă pentru personalul plătit din fonduri publice”, a precizat Cîţu, după şedinţa de Guvern.

Punctul de amendă rămâne la valoarea de 145 de lei şi nu se modifică, a mai spus premierul.

“Scutirea de TVA cu drept de deducere a livrărilor de dispozitive medicale pentru diagnosticare, pentru diagnosticul în vitro al…

Citește mai mult pe Cluj24.ro


Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA pe Ardeal24 - trimite foto/video la Ardeal24 prin Facebook messenger, Whatsapp, sau prin formularul online


Comenteaza

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Cluj

FOTO. A început campania electorală. Doar 10 locuri speciale de afișaj au fost amenajate la Cluj-Napoca

Publicat

Vineri, 10 mai, a început campania electorală. În acest an, în 9 iunie, vor avea loc alegeri locale și pentru Parlamentul European.

Deși sunt, practic, două rânduri de alegeri, Primăria Cluj-Napoca a amenajat…

Citește mai mult pe Cluj24

Citește mai departe

Cluj

Sute de motocicliști din Ardeal, așteptați la Festivalul Plăcintelor din Văleni, comuna Călățele, la o serbare câmpenească

Publicat

Cu ocazia împlinirii a 7000 membri pe grupul asociației Comunitatea Moto Cluj, sute de motociclisti din zona Ardeal, sunt invitați, sâmbătă și duminică la serbarea câmpenească ”La plăcinte înainte” din satul Văleni,…

Citește mai mult pe Cluj24

Citește mai departe

Cluj

FOTO. Clujul are o filială a Camerei de Comerț și Industrie România – China

Publicat

Camera de Comerț și Industrie România – China, filiala Cluj-Napoca, a fost inaugurată, joi seară, la eveniment fiind prezent și ambasadorul Republicii Populare Chineze în România, Han Chunlin.

Președintele…

Citește mai mult pe Cluj24

Citește mai departe

Cluj

Izvorul Tămăduirii. Semnificația Vinerii Scumpe din Săptămâna Luminată. Ce obiceiuri și tradiții respectă creștinii?

Publicat

Vineri, în calendarul ortodox, este prăznuită sărbătoarea Izvorul Tămăduirii. Tradiția spune că bolnavii care se spală în cu apă sfințită în Vinerea Scumpă sunt vindecați de boală.

Anual, în prima…

Citește mai mult pe Cluj24

Citește mai departe