Connect with us

Eveniment

Premierul Nicolae Ciucă, vizită în judeţul Mureş

Publicat


Premierul Nicolae Ciucă efectuează joi o vizită în judeţul Mureş, unde are programate întâlniri cu reprezentanţii unor companii şi participă la evenimentele organizate cu ocazia aniversării a 20 de ani de la înfiinţarea Forţelor pentru Operaţii Speciale Târgu Mureş.

Potrivit agendei anunţate de Biroul de presă al Guvernului, în prima parte a zilei, prim-ministrul Ciucă va merge la Institutul de Urgenţă pentru Boli Cardiovasculare şi Transplant Târgu Mureş (Institutul Inimii).

Ulterior, acesta va avea o întâlnire de lucru cu reprezentanţii conducerii Azomureş şi se va deplasa la Fabrica de Lactate Mirdatod Prod SRL din Reghin. Tot la Reghin, va vizita compania IRUM, specializată în construcţia de maşini şi utilaje.

În program figurează şi participarea la evenimentele organizate la Târgu Mureş cu ocazia aniversării a 20 de ani de la înfiinţarea Forţelor pentru Operaţii Speciale. Premierul va lua parte la ceremonia militară şi va vizita expoziţia de armament din Cetatea Medievală. Cu această ocazie, va asista la un exerciţiu demonstrativ (tragere demonstrativă) organizat la Unitatea Militară 01010 din Târgu Mureş.

Alături de premier, la aceste evenimente se va afla şi preşedintele Camerei Deputaţilor, Marcel Ciolacu.

Agerpres


Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA pe Ardeal24 - trimite foto/video la Ardeal24 prin Facebook messenger, Whatsapp, sau prin formularul online


Comenteaza

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Alba

VINERI: „Start la mișcare”, în șanțurile Cetății Alba Carolina. Cros și ateliere de handbal, baschet, tenis sau badminton

Publicat

Iubitorii sportului cu vârste între 5 și 18 ani sunt invitați vineri, 26 aprilie, pe Latura de Vest a Cetății Alba Carolina din Alba Iulia, la evenimentul „Start la Mișcare”.

În cadrul acestuia va avea loc un cros, pe o distanță de 2 km respectiv 2,7 km. De asemenea, vor avea loc ateliere de handbal, baschet, tenis sau badminton.

„Liceul cu Program Sportiv Alba Iulia, alături de Primăria municipiului Alba Iulia și CSM Alba…

Citește mai mult pe Alba24.ro

Citește mai departe

Cluj

FOTO. Bosch inaugurează a doua clădire de birouri pentru Centrul de Inginerie din Cluj-Napoca. Investiția, 21 de milioane euro

Publicat

Compania Bosch a inaugurat cea de-a doua clădire de birouri construită în cadrul Centrului de Inginerie din Cluj-Napoca, în urma unei investiții de aproximativ 21 de milioane de euro, pe o perioadă de trei ani. Investiția…

Citește mai mult pe Cluj24

Citește mai departe

Alba

Țeapa ”coletul la 9,93 de lei”. Cum funcționează înșelătoria care promite că Poșta Română își eliberează depozitele

Publicat

Țeapa ”coletul la 9,93 de lei”

Țeapa ”coletul la 9,93 de lei”. Tentativă de fraudă online în numele Poștei Române. 

”Colete pierdute la doar 9.93lei ! Eliberăm urgent depozitele poștale și vindem peste 1.000 de colete pierdute! Pentru a cumpăra, intrați pe site și plasați comanda!”

Așa sună anunțul postat pe o clonă a paginii de Facebook a Poștei Române. Doar că anunțul este fals, iar pagina nu aparține instituției.

Este o nouă tentativă de…

Citește mai mult pe Alba24.ro

Citește mai departe

Cluj

Alin Tișe: Avem finanțare pentru începerea construcției Spitalului Pediatric Monobloc

Publicat

Alin Tișe, președintele Consiliului Județean Cluj, a anunțat că există finanțate și ca va putea începe construcția Spitalului Pediatric Monobloc.

Președintele CJ Cluj a precizat că există finanțare, practic…

Citește mai mult pe Cluj24

Citește mai departe