Connect with us

Cluj

Premiul European pentru Calitate, acordat Companiei de Apă Someș

Publicat


Compania de Apă Someș S.A. a obținut Premiul European pentru Calitate, în categoria Calitate Europeană, premiu oferit cu ocazia unei ceremonii online. Compania a mai obținut în trecut câteva premii internaționale.

Ceremonia online de premiere a avut loc în 15 decembrie, ocazie cu care, Adunarea Afacerilor din Europa-Europe Business Assembly EBA, a acordat premiul Companiei de Apă Someș.

Doar unul din premiile internaționale primite

La eveniment a participat directorul general al companiei, Călin Vasile Neamțu, care, în discursul său de mulţumire a spus că este onorat să primească premiul în numele întregului personal al companiei, fără de al cărui efort, această distincţie nu ar fi fost posibilă, cât și în numele acționarilor, în principal Consiliul Județean Cluj și Consiliul de Administrație, care au sprijinit constant eforturile de modernizare a Societății.

Premiul European pentru Calitate onorează calitatea înaltă a producției/serviciilor și aspirația de a îndeplini standardele europene și internaționale de calitate, Compania de Apă Someș obținând în trecut distincții precum „Premiul pentru cea mai bună Companie/Întreprindere” sau „Premiul Internațional Diamant pentru Excelență în Calitate 2019”.

Reputația societății, unul dintre criteriile de evaluare

Europe Business Assembly este o organizaţie europeană, cu sediul în Anglia, având ca și obiectiv recunoaşterea organizaţiilor, companiilor, administraţiilor publice şi persoanelor individuale cu eforturi deosebite de dezvoltare şi excelenţă generală, care sunt cele mai angajate în progresul economic, atât pentru ei cât şi pentru comunităţi în ansamblu.

 

Procesul de nominalizare este bazat pe un sondaj complex, pe recomandările partenerilor EBA și pe datele colectate de la organisme de certificare naționale și internaționale, asociații regionale și naționale, congrese, forumuri, industria media, expoziţii şi târguri, luându-se în considerare, printre altele, poziţia sustenabilă puternică pe piaţa naţională de profil, anvergura companiei şi evaluarea internaţională, tehnicile moderne de management, reputaţia societăţii, după cum transmite Biroul de Relaţii Publice şi Mass Media al Companiei de Apă SOMEȘ SA.

CLUJUL PENTRU TOȚI – Ai o propunere pentru un Cluj mai bun? Ai o problemă în zonele în care îţi trăieşti viaţa? Semnalează-ne-o! Trimite mesajul tău pe email prin ACEST FORMULAR, Whatsapp sau pe Facebook messenger

sursa: Cluj24.ro


Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA pe Ardeal24 - trimite foto/video la Ardeal24 prin Facebook messenger, Whatsapp, sau prin formularul online


Comenteaza

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Cluj

FOTO. Irina Rimes își aduce ”Sufrageria” la Cluj-Napoca. Artista, în concert la Casa de Cultură a Studenților

Publicat

Începând cu 28 martie, Irina Rimes transformă România în scena și locul ei de joacă, mai exact în ”Sufrageria Irinei”. Muzica plină de emoție, atmosfera plină de bucurie și profunzimea versurilor artistei vor fi…

Citește mai mult pe Cluj24

Citește mai departe

Cluj

Plafonarea tarifelor la polițele RCA, prelungită. Ministrul Finanțelor: Din 10 milioane de vehicule doar 7 sunt asigurate

Publicat

Plafonarea tarifelor la polițele RCA va fi prelungită, anunță Ministrul Finanțelor Publice, Marcel Boloș.

Propunerea a fost pusă în transparență publică, având în vedere că măsura de plafonare expiră la…

Citește mai mult pe Cluj24

Citește mai departe

Cluj

Zilele Clujului 2024. Când are loc sărbătoarea orașului. Primăria a deschis apelul pentru voluntari

Publicat

Zilele Clujului 2024 sunt aproape. Sărbătoarea orașului aduce și în acest an evenimentele preferate de cei mari și mici.

Cei care doresc să facă parte din echipa de organizare a Zilelor Clujului, ca voluntari,…

Citește mai mult pe Cluj24

Citește mai departe

Cluj

VREMEA la Cluj. Temperaturile cresc cu aproape 10 grade în următoarele zile. Vin și PLOILE

Publicat

Administrația Național de Meteorologie anunță temperaturi foarte ridicate pentru finalul lunii martie și începutul lunii aprilie.

Astfel, începând de joi, temperturile cresc la Cluj și în toată Transilvania,…

Citește mai mult pe Cluj24

Citește mai departe