Connect with us

Alba

Președintele Iohannis și-a decorat liceul la care a avut catedra blocată timp de 27 de ani, cu ordinul Meritul pentru Învățământ

Published

on



Președintele Iohannis și-a decorat liceul la care a avut catedra blocată 27 de ani, Colegiul Național „Samuel von Brukenthal” din Sibiu, și liceul la care predă soția lui, Carmen Iohannis. 

Este vorba despre Colegiul Național „Gheorghe Lazăr” din Sibiu, scrie Edupedu.ro.

Catedra de fizică la care preda acesta înainte să ajungă primar a fost blocată pe toată perioada în care Iohannis a îndeplinit funcții publice, adică 27 de ani.

Cele două licee sunt printre școlile premiate de președinte…

Citește mai mult pe Alba24.ro


ȘTIREA TA pe Ardeal24 - trimite foto/video la Ardeal24 prin Facebook messenger, Whatsapp, sau prin formularul online


Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Alba

VIDEO: „Caravana de vâslit pe Mureș”, de la Sântimbru la Partoș. Aproape 50 de pasionați de canoe, la start

Published

on

„Caravana de vâslit pe Mureș” a început sâmbătă dimineață la debarcaderul de la Sântimbru, iar participanții vâslesc pe râul Mureș până la Alba Iulia, la debarcaderul din Partoș.

Evenimentul, organizat de CSM Unirea Alba Iulia, a fost creat pentru a promova disciplina kaiac – canoe în județ dar și pentru a încuraja un stil de viață sănătos.

Evenimentul este la a doua ediție. ”Noi avem o secție de caiac-canoe, vrem să atragem copiii către acest sport” a spus Radu Urcan,…

Citește mai mult pe Alba24.ro

Continue Reading

Alba

VIDEO: Marcel Ciolacu și-a depus candidatura la funcția de președinte al României

Published

on

Preşedintele Partidului Social Democrat, Marcel Ciolacu, şi-a depus candidatura, sâmbătă, la funcţia de preşedinte al României, context în care a precizat că vine cu plan pentru ţară, un crez politic şi un angajament moral, menţionând că puterea trebuie să stea la masă cu opoziţia.

„Am decis să depun astăzi candidatura la Preşedinţia României după o perioadă, din punctul meu de vedere, pe care românii nu şi-au dorit-o în mod deosebit, deoarece vreau să vă reamintesc că în ultimii 20 de ani am…

Citește mai mult pe Alba24.ro

Continue Reading

Alba

Weekend ploios: AMN a emis un cod galben în jumătate de țară și o informare de ploi moderate pe tot teritoriul

Published

on

Weekend ploios: Administraţia Naţională de Meteorologie (ANM) a emis, sâmbătă, o nouă atenţionare Cod galben de averse, valabilă până duminică la prânz în jumătate din ţară, precum o informare de ploi moderate cantitativ, ce vizează toate regiunile, până luni dimineaţa.

Potrivit meteorologilor, în intervalul 5 octombrie, ora 15:00 – 6 octombrie, ora 12:00, Codul galben de averse va fi în vigoare în zone din Moldova, Dobrogea, cea mai mare parte a Munteniei şi în sud-estul Transilvaniei.

Ploile vor…

Citește mai mult pe Alba24.ro

Continue Reading

Alba

VIDEO: Radu Sîrbu, cugireanul care face Kürtőskalács la New York, vizitat de Edsta, influencerul român care a lucrat cu Lady Gaga

Published

on

VIDEO: Radu Sîrbu, cugireanul care face Kürtőskalács la New York, a fost vizitat la standul său din Queens Market de Edsta, un influencer foarte cunoscut în SUA, inițiatorul mărcii ”Make America more Romanian”.

Eduard Florin Ilie, sau Edsta, este născut în România, locuiește în Los Angeles și New York și a devenit foarte popular pe Youtube și Instagram. Este și actor, și regizor.

Printre altele, tânărul a lucrat cu Lady Gaga pentru spectacolul ei din Las Vegas și a făcut parte din două campanii…

Citește mai mult pe Alba24.ro

Continue Reading
Advertisement