Connect with us

Cluj

Prețurile apartamentelor din Cluj-Napoca AU CRESCUT în pandemie

Publicat


Cea mai mare piață imobiliară din Transilvania a crescut și în pandemie. Astfel, prețurile apartamentelor din Cluj au crescut în 2020 cu până la 11% față de prima lună a anului și implicit începutul pandemiei de COVID-19.

Prețul apartamentelor din Cluj din ianuarie 2020 a fost în medie de 1725 euro/mp, crescând cu 6,7% până în luna noiembrie a anului curent. Ca un mic rezumat, prețul proprităților noi este mai mare cu 6,2% decât celor vechi la finalul anului 2020.

Cea mai mare creștere de prețuri a fost înregistrată pentru apartamentele noi cu două camere. Astfel, acestea au crescut cu 11,5% pe sfârșitul acestui an față de ianuarie 2020.

Preț apartamente noi VS apartamente vechi la Cluj în 2020

În ianuarie 2020, apartamentele noi erau cu 1% mai ieftine decât cele vechi. În aprilie 2020, apartamentele noi au înregistrat o creștere de preț și costau cu 4,3% mai mult decât cele vechi. Până la finalul anului 2020, apartamentele vechi au ajuns să fie cu 6,2% mai ieftine decât cele noi.

Prețul apartamentelor cu o cameră la Cluj

Apartamentele cu o cameră, vechi, au ajuns să coste cu 3,5% mai mult la final de 2020 decât la începutul anului (1.859 euro/mp prețul din ianuarie),…

Citește mai mult pe Cluj24.ro


Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA pe Ardeal24 - trimite foto/video la Ardeal24 prin Facebook messenger, Whatsapp, sau prin formularul online


Comenteaza

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Cluj

Georgiana Teodorescu (AUR): România a avut comisar european pentru Transporturi timp de 5 ani.Rezultatele? Zero pe toate liniile

Publicat

Georgiana Teodorescu, candidat AUR pentru Parlamentul European, o acuză pe Adina Vălean, comisar european pentru Transporturi, că nu a făcut aproape nimic în mandatul său de 5 ani la Bruxelles.

„Toți românii…

Citește mai mult pe Cluj24

Citește mai departe

Cluj

Emil Boc: 4,5 milioane de euro alocați pentru sportul clujean. Cu 25% mai mult decât anul trecut. Ce sumă a primit U Cluj

Publicat

4,5 miloane de euro, fonduri nerambursabile, au fost alocați, marți, pentru 37 de asociații și structuri care activează în domeniul sportului în Cluj-Napoca.

Finanțările pentru sportul clujean au crescut de 7…

Citește mai mult pe Cluj24

Citește mai departe

Cluj

Cum pot renunța la fumat femeile însărcinate fumătoare. Campanie a UBB Cluj-Napoca

Publicat

Departamentul de Sănătate Publică al Universității Babeș-Bolyai, în parteneriat cu Michigan State University, University of Michigan și Wake Forest University SUA, implementează în perioada ianuarie 2023 – decembrie 2024…

Citește mai mult pe Cluj24

Citește mai departe

Cluj

FOTO. Camion RĂSTURNAT în Turda. Transporta sare. Șoferul a fost dus la spital

Publicat

Camion răsturnat în urma unui accident care a avut loc marți la Turda. Sarea transportată în camion a ajuns pe drum.

Șoferul camionului, care a fost rănit, a fost transportat la spital.

FOTO. Camion RĂSTURNAT…

Citește mai mult pe Cluj24

Citește mai departe