Connect with us

Eveniment

Primăria adună mașinile abandonate de pe străzile Sibiului – Printre ele un Jaguar

Published

on



Zece autoturisme abandonate pe străzile din Sibiu vor fi ridicate de către Serviciul Public de Administrare a Domeniului Public și Privat din cadrul Primăriei. Printre ele se numără și trei mașini aflate în curtea RAR Sibiu, dar și un autoturism marca Jaguar.

Primăria Sibiu a publicat pe site-ul sibiu.ro un lista autoturismelor identificate ca fiind fără stăpân, care fie nu au plăcuțe de înmatriculare, fie au fost înmatriculate în străinătate. Dacă aceste nu vor fi ridicate de pe domeniul public de către proprietari în termen de zece zile de la publicarea anunțului, vor intra în posesia Primăriei.

„Serviciul Public de Administrare a Domeniului Public și Privat Sibiu anunță publicarea listei celor 10 de autovehicule identificate ca fiind…

Vezi mai mult pe Ora de Sibiu


Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA pe Ardeal24 - trimite foto/video la Ardeal24 prin Facebook messenger, Whatsapp, sau prin formularul online


Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Cluj

Petrișor Peiu (AUR): Tupeu de campanie electorală

Published

on

Petrișor Peiu, propunerea AUR pentru Ministerul Economiei Naţionale, atrage atenția asupra faptului că trebuie oprit declinul industriei naționale și crima monstruoasă împotriva industriei de care se fac vinovate PSD și…
Citește mai mult pe Cluj24

Continue Reading

Cluj

Atenție, ȘOFERI! De luni se dau în funcțiune noi SEMAFOARE în Cluj-Napoca

Published

on

Primăria Cluj-Napoca anunță că începând de luni, 23.09.2024 vor fi puse în funcțiune instalațiile de semaforizare din următoarele zone:

– Strada Donath-zona intersectiei cu strada Hateg;

–…

Citește mai mult pe Cluj24

Continue Reading

Cluj

VIDEO. Pompierii clujeni au început misiunea în județul Galați, devastat de inundații. Cum îi ajută pe localnici

Published

on

Cei 32 de pompieri clujeni au plecat în misiune în județul Galați. au ajuns joi seara, iar vineri, de la primele ore ale dimineții și-au început misiunea.

Aceștia acționează în comuna Cuza Vodă.

Citește mai mult pe Cluj24

Continue Reading

Alba

Bărbat din Alba, trimis în judecată, a decedat până să ajungă în instanță. A murit la scurt timp după ce a avut Covid-19

Published

on

Un bărbat din Alba care a fost trimis în judecată a decedat până să ajungă în instanță. Cazul a fost detaliat de magistrații Judecătoriei Câmpeni, instanță ce avea pe rol dosarul bărbatului. 

Recent, în data de 19 septembrie 2024, judecarea bărbatului a încetat după ce acesta a fost declarat decedat. Motivarea instanței a fost făcută publică, iar în ea apar însemnările magistraților. 

Bărbatul în vârstă de 64 de ani trebuia să fie judecat pentru nerespectarea ordinelor de…

Citește mai mult pe Alba24.ro

Continue Reading
Advertisement