Connect with us

Alba

Primăria Alba Iulia alocă 130.000 de lei pentru repararea și întreținerea locurilor de joacă pentru copiii de pe raza municipiului

Publicat


Primăria Alba Iulia se pregătește pentru repararea și întreținerea locurilor de joacă din municipiu.

A lansat recent o procedură de atribuire a unui contract ce vizează „lucrări de reparații și întreținere pentru echipamente care deservesc locurile de joacă și alte spații de agrement”.

Potrivit documentației, echipamentele de joacă pentru copii montate pe domeniul public al municipiului Alba Iulia sunt supuse uzurii prin utilizarea lor curentă, ca urmare a acțiunii factorilor de mediu și totodată, pot fi deteriorate în urma utilizării necorespunzătoare sau unor acte de vandalism cu sau fără autori identificați.

Pentru menținerea tuturor acestor echipamente în stare corespunzătoare de folosință, sunt necesare lucrări de reparații a deteriorărilor constatate și lucrări de întreținere.

Aceste intervenții urmăresc ca echipamentul de joacă și mobilierul urban amplasat în perimetrul spațiilor de joacă și al celorlalte spații de agrement să fie în totalitate funcțional, la parametri optimi și să prezinte un aspect curat și îngrijit.

Locurile de joacă pentru copii de pe domeniul public al municipiului Alba Iulia se află în 26 de locații, respectiv:

  • Parc Electrica
  • Parc Liceul cu…

Citește mai mult pe Alba24.ro


Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA pe Ardeal24 - trimite foto/video la Ardeal24 prin Facebook messenger, Whatsapp, sau prin formularul online


Comenteaza

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Alba

Construcția unui nou sediu pentru Tribunalul Alba: CNI va implementa proiectul, finanțat prin PNRR

Publicat

 

Construcția unui nou sediu pentru Tribunalul Alba: CNI va implementa proiectul, finanțat prin PNRR.

 

 

Guvernul a aprobat, în ședința de joi, o ordonanță de urgență prin care Compania Națională de Investiții (CNI) devine structură de implementare pentru noi proiecte cu finanțare din Planul Național de Redresare și Reziliență, din domeniul sănătății, turismului și culturii și al bunei guvernanțe.

Construcția unui…

Citește mai mult pe Alba24.ro

Citește mai departe

Alba

Admitere la școala de agenți de poliție 2024: înscrieri până în 14 mai. Acte necesare, calendar probe, condiții pentru candidați

Publicat

Admitere la școala de agenți de poliție 2024: Până în 14 mai, candidații care doresc să devină agenți de poliție pot transmite cereri de înscriere. Sunt disponibile 1880 de locuri la cele trei școli postliceale.

Admiterea se organizează în perioada aprilie – iulie. Cererile de înscriere se trimit la inspectoratele de poliție județene, în funcție de domiciliu.

Înscrierile se fac doar electronic (cerere de înscriere trimisă…

Citește mai mult pe Alba24.ro

Citește mai departe

Alba

Dosarul Mineriadei: fostul premier Petre Roman și fostul vicepremier Gelu-Voican Voiculescu, puși sub acuzare

Publicat

Dosarul Mineriadei. Fostul premier Petre Roman și fostul vicepremier Gelu-Voican Voiculescu au fost puși sub acuzare de procurorii militari în dosarul „Mineriada din 13-15 iunie 1990”, pentru săvârşirea de infracţiuni contra umanităţii.

De asemenea, au fost puşi sub acuzare fostul director al SRI Virgil Măgureanu, Adrian Sârbu, Miron Cozma, gl.(r) Vasile Dobrinoiu (fost comandant al Şcolii Militare Superioare de Ofiţeri a…

Citește mai mult pe Alba24.ro

Citește mai departe

Alba

Meteo în Alba, în weekend 26 – 28 aprilie. Cum va fi vremea de Florii. Prognoza pe localități

Publicat

vremea meteo weekend florii

Cum va fi vremea de Florii. Meteo în Alba, în weekend 26 – 28 aprilie. Prognoza pe localități. În ultimul weekend din aprilie vom avea parte de o vreme frumoasă, cu temperaturi în creștere.

Ploile se opresc în sfârșit, iar soarele va fi tot mai prezent. Cea mai frumoasă zi va fi chiar de Florii, cu temperaturi maxime de 22 – 24 de grade Celsius și minime cuprinse între 5-7 grade Celsius.

Vezi și Vremea în România până la…

Citește mai mult pe Alba24.ro

Citește mai departe