Connect with us

Eveniment

Primăria Deva a câştigat 5,7 milioane euro pentru reabilitarea termică a cinci blocuri de locuinţe

Publicat


sursa foto: Facebook / Primăria Municipiului Deva, arhivă foto

Primăria municipiului Deva a câştigat o nouă finanţare nerambursabilă, în valoare de 5,7 milioane de euro, bani cu ajutorul cărora vor fi reabilitate energetic cinci blocuri de locuinţe din oraş.

Contractele de finanţare pentru cele cinci blocuri au fost semnate joi la Ministerul Dezvoltării, Lucrărilor Publice şi Administraţiei de către primarul municipiului Deva, Florin Oancea, care a precizat că vor urma la finanţare şi alte proiecte de acest gen.

Valorile contractelor semnate joi sunt cuprinse între 2,02 milioane euro, în cazul unui bloc turn situat în cartierul Micro 15 şi 618.200 de euro, pentru reabilitarea energetică a unui imobil de trei etaje amplasat în partea centrală a oraşului.

„Proiectele sunt finanţate prin Planul Naţional de Redresare şi Rezilienţă (PNRR), Componenta 5 – Valul Renovării. Până în prezent, valoarea totală a contractelor semnate pentru proiectele finanţate prin PNRR, doar pe Componenta 5 – Valul Renovării, pentru creşterea energetică a blocurilor de locuinţe şi a clădirilor publice este de peste 17 de milioane de euro”, a precizat primarul municipiului Deva.

Primăria Deva a depus până acum 33 de proiecte prin PNRR, în valoare totală de peste 38 de milioane de euro. Agerpres


Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA pe Ardeal24 - trimite foto/video la Ardeal24 prin Facebook messenger, Whatsapp, sau prin formularul online


Comenteaza

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Cluj

Boc: Cluj-Napoca ar putea să se ÎNFRĂȚEASCĂ cu orașul Cahul din Republica Moldova

Publicat

Primarul Clujului, Emil Boc, s-a întâlnit, luni, cu primarul orașului Cahul din Republica Moldova, Nicolae Dandiș. S-a luat în discuție, printre altele, posibilitatea înfrățirii între cele două orașe.

Citește mai mult pe Cluj24

Citește mai departe

Alba

VIDEO: Au apărut mărțișoarele la Alba Iulia. Ofertă pentru toate buzunarele: Bijuterii de argint sau daruri simbolice de 1 Martie

Publicat

Primăvara bate la ușă și automat și sărbătoarea de 1 Martie. În următoarele zile, domnii vor fi în căutare de mărțișoare pentru doamne și domnișoare. 

La Alba Iulia, chiar în centrul orașului, au apărut deja primii comercianți de mărțișoare. Mai mult de atât, anul 2024 este unul bisect. în tradiție se spune că în anii bisecți și fetele dau băieților mărțișoare.

Chiar dacă mai sunt câteva zile până la…

Citește mai mult pe Alba24.ro

Citește mai departe

Alba

Sală de sport modernă, cu 102 locuri, în comuna Șpring. Când încep lucrările de construire

Publicat

În comuna Șpring va fi construită o sală modernă de sport, cu 102 locuri. Iulia Stănilă, primarul comunei, a anunțat când vor începe lucrările.

Sala de sport urmează să fie construită în curând în curtea școlii primare din satul Drașov, comuna Șpring. Investiția este derulată de Compania Națională de Investiții.

”Astăzi a fost predat amplasamentul pentru construirea sălii de sport din comuna noastră.

Aceasta va fi…

Citește mai mult pe Alba24.ro

Citește mai departe

Cluj

Deputatul de Cluj, Viorel Băltărețu (USR), mesaj important pentru Republica Moldova la Forumul Economic de la Chișinău

Publicat

Deputatul Viorel Băltărețu (USR Cluj) a avut un mesaj important pentru cei aproape 300 de invitați la Forumul Economic de la Chișinău: “România susține ferm fixarea unui orizont concret de timp, până în 2030, până la…

Citește mai mult pe Cluj24

Citește mai departe