Connect with us

Cluj

Primăria Huedin, AMENDATĂ pentru toaletarea dezastruoasă a copacilor din oraș

Publicat



În urma controalelor efectuate de Garda Națională de Mediu, Primăria Huedin a primit o amenda contraventionala pentru toaletarea dezastruoasa a copacilor din oras.

”Va incurajez și pe voi sa faceti sesizari la tot ceea ce este în neregula. Aveti tot dreptul sa faceti acest lucru, doar altfel cum sa induci schimbare inapoiatilor astia? Nu am aflat care a fost amenda exactă, dar sper ca maximul permis de lege.

De asemenea, sper sa nu fie platita din bani pubici, ci din salariul celor responsabili. Altfel, daca va fi platita din bani publici, amenda ati luat-o voi”, a anunțat un locuitor al orașului, care a reclamat de mai multe ori modul în care s-a făcut toaletarea copacilor.

Potrivit răspunsului Gărzii de Mediu Cluj, a fost verificată toaletarea a 12 copaci din mai multe locuri din oraș, iar pentru neregulile constatate s-a dispus aplicarea unei amenzi pentru Primăria Huedin.

Urmărește știrile Cluj24.ro pe Google News

huedin co 1

 

Vezi mai mult pe Cluj24.ro

Romania24.ro


Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA pe Ardeal24 - trimite foto/video la Ardeal24 prin Facebook messenger, Whatsapp, sau prin formularul online


Comenteaza

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Cluj

Studenții de la UMFIH Cluj-Napoca descoperă puntea dintre medicină și mecanică prin imprimare 3D în cadrul conferinței HEART

Publicat

Studenții de la Universitatea de Medicină și Farmacie (UMF) ”Iuliu Hațieganu” Cluj-Napoca descoperă puntea dintre medicină și mecanică prin imprimare 3D în cadrul unui workshop care va avea loc în cadrul conferinței…

Citește mai mult pe Cluj24

Citește mai departe

Cluj

SFATURI de la Protecția Consumatorului la achiziționarea LEGUMELOR și FRUCTELOR proaspete

Publicat

Odată cu apropierea sezonului fructelor și legumelor proaspete pe tarabele piețelor, Protecția Consumatorului oferă o serie de recomandări pentru alegerea și cumpărarea acestora, pentru evitarea unor situații nedorite.


Citește mai mult pe Cluj24

Citește mai departe

Cluj

Apeluri telefonice false date în toată Țara ca să descurajeze votanții AUR

Publicat

Răspândirea de mesaje mincinoase nu e pedepsită? Mii de oameni m-au alertat în ultimele zile că au primit apeluri telefonice false.

Frica de AUR naște idei revoltătoare în mintea celor care știu că în 2024…

Citește mai mult pe Cluj24

Citește mai departe

Cluj

Jandarmeria Cluj face recrutări în vederea admiterii la școlile de subofițeri. 700 de locuri scoase la concurs

Publicat

Jandarmeria Cluj organizează o campanie de recrutare pentru tinerii interesați de o carieră militară în Jandarmeria Română, în cadrul sesiunii de admitere aprilie – iulie 2024.

Cei care vor să îmbrace uniforma…

Citește mai mult pe Cluj24

Citește mai departe