Connect with us

Eveniment

Primăria Sibiu va cheltui un sfert de milion de lei pentru un sistem de colectare a deşeurilor de pe râul Cibin

Publicat



Arhivă foto

Primăria Municipiului Sibiu a anunțat marți că va aloca peste un sfert de milion de lei pentru a amenaja un sistem plutitor ce va reține și colecta deșeurile aduse din amonte de afluenții râului Cibin. Prin instalarea acestui sistem, deșeurile vor fi oprite și colectate la intrarea în oraș, în zona Zăvoi.

„Contractul de lucrări, încheiat SC Terra Building SRL are o valoare de 229.000 de lei şi presupune: realizarea sistemului plutitor de colectare a deşeurilor în lungime de 16 m. Conducta se va instala perpendicular la un unghi de 45 grade pe râul Cibin pentru dirijarea deşeurilor şi algelor către camera de colectare; realizarea unei camere de colectare a deşeurilor pe malul stâng al Cibinului; amenajarea drumului de acces din materiale de balastieră, pentru a permite accesul maşinii de ridicare a deşeurilor dinspre strada Zăvoi către camera de colectare”, se arată într-un comunicat de presă transmis de către municipalitate.

Totodată, comunicatul Primăriei menţionează că această conductă plutitoare de colectare a deşeurilor „reţine eficient” gunoaiele de pe râul care trece prin municipiul Sibiu şi „nu va cauza inundaţii”, în plus „este realizată din materiale care să nu polueze mediul înconjurător”. Agerpres


Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA pe Ardeal24 - trimite foto/video la Ardeal24 prin Facebook messenger, Whatsapp, sau prin formularul online


Comenteaza

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Alba

1-3 august: Echipa națională de volei feminin a României va susține trei meciuri de pregătire cu Coreea de Sud, la Blaj

Publicat

Echipa națională de volei feminin a României va susține, în zilele de 1, 2 și 3 august, trei meciuri de pregătire la Blaj, în compania reprezentativei Coreei de Sud. Partidele se vor desfășura în Alba Blaj Arena, vor avea ca oră de start 18:30, iar intrarea spectatorilor este liberă.

Citește mai mult pe Alba24.ro

Citește mai departe

Cluj

EXCLUSIV VIDEO. Mircea Miclea: Era un cântec, Las-o, bă, că merge așa, ne-am obișnuit cu ea. Ăsta ar trebui să fie imn naţional!

Publicat

Un dialog cu un om liber – așa se poate caracteriza podcastul Contraste de pe Cluj24 cu profesorul Mircea Miclea. Un om liber, fără inhibiții inutile față de politicieni sau mediul academic. Fostul ministru al Educației se…

Citește mai mult pe Cluj24

Citește mai departe

Cluj

VIDEO FOTO. Traficant de droguri străin, prins în flagrant la Cluj. Vindea cocaină adusă din Italia

Publicat

Un bărbat străin a fost prins în flagrant de procurorii DIICOT în timp ce încerca să vândă cocaină adusă din Italia pe raza municipiului Cluj-Napoca. Cum opera traficantul?

Un bărbat, cetățean străin, a fost…

Citește mai mult pe Cluj24

Citește mai departe

Alba

Conducerea Penitenciarului Aiud le caută de muncă deținuților: ”Nu există riscul ca angajatul să lipsească de la muncă”

Publicat

Conducerea Penitenciarului Aiud le caută de muncă deținuților. Drept urmare, regulat fac întâlniri cu potențiali angajatori, firme și companii care au nevoie de mână de lucru. 

Pentru a veni în sprijinul angajatorilor, dar și a deținuților care își doresc să lucreze (deoarece sunt...

Citește mai mult pe Alba24.ro

Citește mai departe
Publicitate