Connect with us

Cluj

Primarul din Gilău cheamă lumea să doneze sânge. Habar nu are cine a inițiat acțiunea

Publicat



Primarul Gilăului, Gelu Topan, a lansat un apel locuitorilor comunei pentru a dona sânge în cadrul unei acțiuni care va avea loc în 10 februarie la Casa de Cultură ”Dumitru Sopon”. 

Edilul a susținut vineri pe pagina sa de Facebook că evenimentul este organizat de Institutul Oncologic ”Ion Chiricuță” din Cluj-Napoca dar realitatea este că  habar nu are cine l-a inițiat.

Domnica Vlăducianu este o voluntară, fost cadru medical timp de 12 ani, care organizează campania de donare de sânge din Gilău împreună cu Centrul Regional de Transfuzie Cluj-Napoca.

”Am vrut să fac o campanie în luna ianuarie, dar am amânat-o deoarece din personalul medical care trebuia sa se deplaseze au fost confirmate 2 persoane pozitiv. La vremea respectivă am anunțat la Primăria Gilău ca amânăm campania pentru luna februarie.

I-am scris pe whatsapp si l-am sunat pe dl primar și l-am anunțat despre data la care s-a restabilit campania, 10 februarie, să ii zic ca rămâne la Casa de Cultură, spatiu oferit de primarie, si ca daca e de acord sa ne încălzească spațiul în data respectivă. Deci dânsul nici nu știe despre ce e vorba, cine organizează acțiunea.

Eu am inițiat tot, pe afiș e numărul meu de telefon, nu are nicio legătură cu Institutul Oncologic”, ne-a spus Domnica Vlăducianu.

Potrivit acesteia, campania de donare de sânge ”Fii erou la Gilău” va avea loc la Casa de Cultură ”Dumitru Sopon” din comună în data de 10 februarie, între orele 8,30 – 13,30.

Urmărește știrile Cluj24.ro pe Google News

gilau sange

Vezi mai mult pe Cluj24.ro

Romania24.ro


Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA pe Ardeal24 - trimite foto/video la Ardeal24 prin Facebook messenger, Whatsapp, sau prin formularul online


Comenteaza

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Cluj

Prima conferință de tip Moot pentru liceenii din Transilvania, organizată de elevi din Cluj-Napoca

Publicat

Trei eleve de clasa a XI-a de la un liceu din Cluj-Napoca au pus bazele Transylvania Moot, o conferință de dezbateri din domeniul Dreptului, având ambiția de a aduce o schimbare reală în lumea din jur, mai ales în ceea ce…

Citește mai mult pe Cluj24

Citește mai departe

Cluj

FOTO. Povestea lebedelor de pe Lacul Chios. Un vis devenit realitate

Publicat

Povestea lebedelor de pe Lacul Chios a început în urmă cu opt ani, când câțiva prieteni și-au propus să își transforme visul în realitate.

Lebedele de pe Lacul Chios din Parcul Central sunt adevărate atracții…

Citește mai mult pe Cluj24

Citește mai departe

Cluj

Trupa Altar, concert de rock simfonic la Filarmonica Transilvania, la aniversarea a 33 de ani de existență

Publicat

Trupa Altar marchează 33 de ani de existență printr-un concert de rock simfonic susținut alături de Corul și Orchestra Filarmonicii de Stat „Transilvania”.

O tradiție începută sub bagheta dirijorului Paul…

Citește mai mult pe Cluj24

Citește mai departe

Cluj

Duminica Floriilor. Ortodocșii sărbătoresc în 28 aprilie Intrarea Domnului în Ierusalim. Semnificații, tradiții și obiceiuri

Publicat

Creștinii ortodocși sărbătoresc duminică, 28 aprilie, Intrarea Domnului în Ierusalim. Cunoscută și ca Duminica Floriilor, aceasta este o sărbătoare importantă care se celebrează cu o săptămână înainte de Sfintele…

Citește mai mult pe Cluj24

Citește mai departe