Connect with us

Alba

Primarul Gabriel Pleșa: Parcare rezidențială în locul blocului G2 Turturica și pe nivele în locul fostului cinematograf Columna

Publicat



Primarul din Alba Iulia, Gabriel Pleșa, a transmis joi seara că problema parcărilor din municipiu rămâne una dintre marile provocări ale administrației locale. Potrivit acestuia, până în luna martie a acestui an se vor demara procedurile de demolare a fostului cinematograf Columna, iar în locul său se dorește amenajarea unei parcări pe mai multe nivele. De asemenea, se caută soluții și pentru demolarea blocului G2 Turturica și construirea în locul acestuia a unei parcări rezidențiale.

„Am trecut printr-un an 2020 extrem de greu, iar anul acesta se anunță unul complicat și cu multe provocări, cu atât mai mult cu cât efectele pandemiei nu sunt încă pe deplin cunoscute sau resimțite. Cu toate acestea, odată cu noul vaccin avem o rază de speranță și un orizont de așteptare pentru revenirea cât mai rapid la normalitatea pe care ne-o dorim cu toții.

Această normalitate nu înseamnă doar ridicarea restricțiilor, ci și o revenire la statutul de prioritate a unor mai vechi probleme, printre care și cea a parcărilor.

Mi-am propus ca până în luna martie să demarăm procedurile de demolare a fostului cinematograf Columna, din centrul orașului, după care să avem o estimare privind costurile pe care le implică ridicarea, în locul fostei clădiri, a unei parcări pe mai multe nivele.

Am demarat deja lucrările de…

Vezi mai mult pe Alba24


Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA pe Ardeal24 - trimite foto/video la Ardeal24 prin Facebook messenger, Whatsapp, sau prin formularul online


Comenteaza

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Alba

Festivalul Șahistic ”Feeric Șah” la Cugir. 25 de copii și tineri, la start

Publicat

Sala de conferințe din cadrul Centrului Cultural Cugir a găzduit sâmbătă, 18 mai, cea de-a doua ediție a Festivalului Șahistic ”Feeric Șah”.

Festivalul șahistic a reunit 25 participanți, copii cu vârste între 8 – 18 ani,...

Citește mai mult pe Alba24.ro

Citește mai departe

Alba

VIDEO: Angajați ai Muzeului Național al Unirii din Alba Iulia, la protestul de la București

Publicat

VIDEO: Angajați ai Muzeului Național al Unirii din Alba Iulia, la protestul de la București. Aceștia s-au alăturat colegilor din instituțiile de cultură din toată țara. 

Reamintim că Muzeul Unirii din Alba Iulia nu a organizat în acest an Noaptea...

Citește mai mult pe Alba24.ro

Citește mai departe

Alba

Festivalul Internațional de Teatru „Povești” începe duminică la Alba Iulia. Programul complet al evenimentelor

Publicat

Festivalul Internațional de Teatru „Povești” începe duminică la Alba Iulia. Evenimentul va cuprinde spectacole de teatru, musical-uri, lansări de carte, expoziții, conferințe, concerte și ateliere de creație.

VIDEO: Spectacole surpriză și nume mari la Festivalul de Teatru de la Alba Iulia. La ”Povești” cu Ioana Bogățan

Cu această ocazie, printre invitații...

Citește mai mult pe Alba24.ro

Citește mai departe

Alba

Rambursarea anticipată parțială cu diminuarea perioadei de creditare. Lucrul pe care ar trebui să îl știe toți românii cu rate

Publicat

Rambursarea anticipată parțială cu diminuarea perioadei de creditare: cea mai bună investiție pe care o poți face dacă ai un credit pe termen lung și câteva sute de lei care îți rămân în fiecare lună. Este cel mai important lucru pe care ar trebui să îl știe toți românii cu rate.

În condițiile în care...

Citește mai mult pe Alba24.ro

Citește mai departe