Connect with us

Alba

Primii 15 kilometri din Autostrada Sibiu-Piteşti vor fi daţi în folosinţă până la sfârşitul anului

Published

on



Primii 15 kilometri din Autostrada Sibiu-Piteşti vor fi daţi în folosinţă până la sfârşitul anului, a anunțat ministrul Transporturilor, Sorin Grindeanu.

Termenul avansat de acesta este ”în jurul datei de 1 decembrie”.

„Am mai fost pe două şantiere, pe lotul 5 de la Piteşti la Curtea de Argeş, din celebra autostradă Piteşti-Sibiu, data de finalizare a acelui tronson este finalul anului 2025” a spus Grindeanu.

Vezi și VIDEO: Cum arată Autostrada Sibiu – Pitești pe Secțiunea 4. Stadiul fizic…

Citește mai mult pe Alba24.ro


ȘTIREA TA pe Ardeal24 - trimite foto/video la Ardeal24 prin Facebook messenger, Whatsapp, sau prin formularul online


Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Alba

Un bărbat din Alba a găsit un card bancar pe jos, iar după doi ani va ajunge în fața instanței. Ce legi a încălcat

Published

on

La mai bine de doi ani de la momentul la care a găsit un card bancar pe jos, un bărbat din Alba va ajunge în fața instanței. Mai exact acesta va fi judecat pentru două infracțiuni. 

O infracțiune de însușire a bunului găsit și alta mai gravă de efectuare de operațiuni financiare în mod fraudulos. În data de 17 octombrie 2024, dosarul penal deschis pe numele bărbatului s-a concretizat într-o trimitere în judecată.

Faptele s-au petrecut în luna iunie a anului 2022, la Șard, într-o benzinărie. Atunci,…

Citește mai mult pe Alba24.ro

Continue Reading

Alba

UPDATE ACCIDENT pe DN 1, în zona Pârâul Iovului. Impact între o motocicletă și un autoturism

Published

on

Un accident rutier s-a produs vineri după-amiaza, în jurul orei 17:20, pe DN 1, în zona Pârâul Iovului. În evenimentul rutier au fost implicate o mașină și o motocicletă. 

Actualizare, ora 17:50 – Potrivit IPJ Alba, traficul a fost reluat. În urma evenimentului rutier nu au fost înregistrate victime.

Știrea inițială:

Potrivit ISU Alba, Detașamentul de pompieri Alba Iulia intervine pentru asigurarea măsurilor specificie și prim ajutor medical la un accident rutier produs pe DN 1, în zona Astoria…

Citește mai mult pe Alba24.ro

Continue Reading

Alba

FOTO-VIDEO: Târgul de carte pentru copii „Cu copiii la povești” și-a deschis porțile la Palatul Principilor din Alba Iulia

Published

on

Târgul de carte pentru copii „Cu copiii la povești”, ediția a V-a, și-a deschis porțile vineri, la Palatul Principilor Transilvaniei din Alba Iulia. Acesta va putea fi vizitat în perioada 18 ș- 20 octombrie. 18 de expozanți din toate colțurile țării îi așteaptă pe albaiulieni cu mii de cărți, la prețuri promoționale. 

„Este a V-a ediție a târgului de carte pentru copii „Cu copiii la povești”, organizată la Palatul Principilor Transilvaniei. Ne bucurăm de un spațiu de poveste, unde timp de…

Citește mai mult pe Alba24.ro

Continue Reading

Alba

LIVE-VIDEO: Ziua patrimoniului cultural imaterial la Alba Iulia. Etnograful Emilian Achim primește titlul de „ambasador cultural”

Published

on

Ziua Patrimoniului Cultural Imaterial este sărbătorită vineri, la Alba Iulia. În cadrul unui eveniment desfășurat la sediul Consiliul Județean Alba, sunt promovate valorile tradiționale ale județului. Cu această ocazie, etnograful Emilian Achim din Almașu Mare primește titlul onorific de ambasador cultural al județului Alba.

Emilian Achim are aproape 86 de ani, iar timp de mai bine de 40 de ani și i-a dedicat celui mai mare muzeu din Alba, are ilustrează viața oamenilor din Munții Apuseni. În decursul a mai…

Citește mai mult pe Alba24.ro

Continue Reading