Connect with us

Eveniment

Primul aur la Olimpiadă – Simona Radiş şi Ancuţa Bodnar în proba de dublu vâsle

Publicat



România a obținut miercuri a doua medalie la Jocurile Olimpice de la Tokyo 2020 prin echipaju de dublu vâsle feminin, alcătuit din Simona Radiş şi Ancuţa Bodnar. Cele două au câștigat medaliile de aur după o cursă solitară, în care au fost cronometrate cu timpul de 6:41.03.

Amânate de câteva ori din cauza condițiilor meteorologice din zona Golfului Tokyo, care au făcut nenavigabile apele din zona amenajată special pentru concursurile olimpice de canotaj, cele șase finale reprogramate pentru miercuri dimineață au debutat cu proba de dublu vâsle feminin

Româncele au condus cu aproape 2 secunde după primii 500 de metri. Încă înainte de jumătatea distanței echipajul României defila cu un avans de mai bine de două bărci.

Româncele au făcut o…

Vezi mai mult pe Ora de Sibiu


Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA pe Ardeal24 - trimite foto/video la Ardeal24 prin Facebook messenger, Whatsapp, sau prin formularul online


Comenteaza

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Alba

Comunicat INTERVIU Corneliu Mureșan: Cu bună credință, pentru Alba! E nevoie de un schimb de generații la Consiliul Județean

Publicat

„Este nevoie de un schimb de generații în administrația județeană. Generația mea are obligația de a îngriji ce au construit părinții și bunicii noștri și de a dezvolta județul pentru generațiile viitoare. E o normalitate pe care trebuie să avem curajul să ne-o asumăm”.

Reporter: Domnule Corneliu Mureșan, v-ați anunțat candidatura pentru Consiliul Județean Alba. Ce v-a determinat să luați această decizie?

Mi-am dat demisia din funcția de subprefect pentru că am decis, la îndemnul colegilor mei din PSD și încurajat de mulți oameni din Alba, să…

Citește mai mult pe Alba24.ro

Citește mai departe

Cluj

ANAF a anunțat data până la care trebuie DEPUSE situațiile financiare anuale

Publicat

Ministerul Finanțelor și ANAF au anunțat că termenul pentru depunerea situațiilor financiare anuale pentru firme este 29 mai.

„Pentru aplicarea în anul fiscal 2024 a sistemului de impozitare pe veniturile…

Citește mai mult pe Cluj24

Citește mai departe

Alba

FOTO: Ferrari făcut praf într-un accident rutier pe DN 1, între Turda și Cluj-Napoca. Doi bărbați au ajuns la spital

Publicat

Ferrari făcut praf într-un accident rutier pe DN 1, între Turda și Cluj-Napoca. Un autoturism marca Ferrari a fost implicat într-un accident produs joi, în jurul orei 18:45, pe DN 1, în zona localității Copăceni. În urma evenimentului rutier, doi bărbați au ajuns la spital.

Potrivit ISU Cluj, pompierii din cadrul Detașamentului Turda au intervenit la un accident rutier petrecut pe raza localității Copăceni.

În accident a fost implicat un singur autoturism, însă din fericire nu au existat victime încarcerate.

Doi bărbați, conștienți și cooperanți, au…

Citește mai mult pe Alba24.ro

Citește mai departe

Cluj

Actorul Florin Piersic a fost operat la Spitalul Foișor. Starea sa este stabilă

Publicat

Actorul Florin Piersic a fost operat joi la Spitalul de Ortopedie „Foişor” din Capitală. Medicii anunță că starea sa este stabilă

Actorul Florin Piersic a fost operat joi la Spitalul de Ortopedie „Foişor”,…

Citește mai mult pe Cluj24

Citește mai departe