Connect with us

Actualitate

Primul ministru Florin Cîțu pe Facebook: Intervenția în cadrul dezbaterii „Ora prim-ministrului” de la Camera Deputaţilor…

Publicat


Intervenția în cadrul dezbaterii „Ora prim-ministrului” de la Camera Deputaţilor

#OraPrimMinistrului #CameraDeputatilor
Facebook / Florin Cîțu

ȘTIREA TA pe Ardeal24 - Dacă ești martorul unor evenimente deosebite, fotografiază, filmează și trimite-le la Ardeal24 prin Facebook messenger, Whatsapp, sau prin formularul online

Comenteaza

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Actualitate

Asociația Pro Infrastructură: Prima imagine, zona viitorului viaduct de pe Autostrada A3 lângă Nădășelu, este …

Publicat

Prima imagine, zona viitorului viaduct de pe Autostrada A3 lângă Nădășelu, este surprinsă de o cameră API aflată în teste pentru realizarea unui videoclip de tipul time-lapse.

Vă invităm să ne sprijiniți noul proiect de realizare a clipurilor time-lapse prin care să monitorizăm evoluția șantierelor cele mai spectaculoase. Localizările exacte rămân surprize!

Echipamentele vor fi instalate cu acordul constructorului în puncte cheie, cu vedere panoramică, și timp de 2-3 ani vor înregistra automat imagini cu evoluția lucrărilor.

Conturile noastre sunt:
Asociația Pro Infrastructură
IBAN RON: RO32RNCB 0837 1694 8196 0001
IBAN EUR: RO05RNCB 0837 1694 8196 0002
IBAN USD: RO75RNCB 0837 1694 8196 0003
Cod BIC/SWIFT: RNCBROBU
PayPal: contact@proinfrastructura.ro

Rugăm persoanele juridice dornice să sponsorizeze proiectul să ne contacteze pe email contact@proinfrastructura.ro pentru detalii.

Vă mulțumim tuturor! Like & share!


Asociația Pro Infrastructură, profile pictureKan een afbeelding zijn van boom, natuur en wegGeen fotobeschrijving beschikbaar.Geen fotobeschrijving beschikbaar.

Facebook / Asociația Pro infrastructură

Citește mai departe

Actualitate

Consiliul Județean Brașov pe Facebook: Preşedintele Consiliului Judeţean Braşov, Adrian-Ioan Veştea, a participat în da…

Publicat

Preşedintele Consiliului Judeţean Braşov, Adrian-Ioan Veştea, a participat în data de 5 martie, la Adunarea Generală a Asociaţiei de Dezvoltare Intercomunitară Centrul Regional pentru Dezvoltare Durabilă şi Promovarea Turismului (ADICRDDPT) – Ţara Făgăraşului.

Printre discuţiile purtate s-au remarcat cele referitoare la problemele de cadastru şi publicitate imobiliară cu care se confruntă primarii din zona Ţării Făgăraşului şi nu numai ei. Au fost sintetizate principalele probleme care îngreunează procesul de reconstituire a dreptului de proprietate şi realizarea anumitor investiţii.

În primul rând, primarii au semnalat faptul că unităţile administrativ-teritoriale prinse în programele de… Meer


Consiliul Județean Brașov, profile pictureKan een afbeelding zijn van 2 mensen en staande mensen

Facebook / Consiliul Județean Brașov

Citește mai departe

Actualitate

Ministrul Muncii pe Facebook: Ar fi greu să ne imaginăm viața noastră fără tehnologie și digitalizare, mai al…

Publicat

➡️ Ar fi greu să ne imaginăm viața noastră fără tehnologie și digitalizare, mai ales după un an în care criza sanitară ne-a forțat să regândim modul în care muncim și relaționăm, dar și accesul la serviciile publice, la educație sau sănătate. Conferința ”Women in Data Science” organizată în România de Asociația 360 cu sprijinul Universității Stanford, la care am participat astăzi, a adus în prim plan preocupările din spațiul public în ceea ce privește digitalizarea în România și m-am bucurat să constat că specialiști, decidenți și reprezentanți ai societății civile avem în comun acest obiectiv. ➡️ Ca ministru al Muncii și Protecției Sociale, sunt extrem de interesată de orice inițiativă… Meer

Raluca Turcan, profile pictureKan een afbeelding zijn van een of meer mensen, staande mensen, zittende mensen en binnen

Facebook / Raluca Turcan

Citește mai departe

Actualitate

Primul ministru Florin Cîțu pe Facebook: Declarație de presă

Publicat

Declarație de presăFacebook / Florin Cîțu

Citește mai departe