Connect with us

Eveniment

Prințesa Diana, intervievată de BBC prin ”metode înșelătoare”

Publicat



Jurnalistul BBC Martin Bashir a realizat unul din cele mai urmărite interviuri din toate timpurile, cel cu Prințesa Diana. Interviul a fost realizat în anul 1995, iar o anchetă a postului de televiziune a arătat că pentru a obține interviul, s-au folosit metode ”înșelătoare”. Pentru acest lucru BBC și-a cerut acum scuze public.

Potrivit anchetei, BBC a ascuns tacticile „înșelătoare” pe care jurnalistul Martin Bashir le-a folosit pentru a-și asigura faimosul interviu cu prințesa Diana și „nu a respectat standardele de integritate și transparență”, scrie digi24.ro

Lordul Dyson, judecătorul care a condus ancheta, a declarat că BBC „nu a respectat standardele înalte de integritate și transparență, care îl caracterizează”.

BBC a anunțat că…

Vezi mai mult pe Ora de Sibiu


Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA pe Ardeal24 - trimite foto/video la Ardeal24 prin Facebook messenger, Whatsapp, sau prin formularul online


Comenteaza

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Cluj

CTP: PROGRAMUL de transport urban si metropolitan în Cluj-Napoca pentru 1 mai și Paști

Publicat

Compania de Transport Public Cluj-Napoca SA face cunoscut publicului călător programul de transport urban și metropolitan pentru perioada 01.05 – 06.05.2024.

„In zilele de 1, 5 si 6 mai circulatia se va desfasura…

Citește mai mult pe Cluj24

Citește mai departe

Alba

PAȘTE 2024: PROGRAM liturgic la Catedrala Încoronării din Alba Iulia în Săptămâna Patimilor. Semnificația slujbelor

Publicat

PAȘTE 2024. Program liturgic la Catedrala Încoronării din Alba Iulia în Săptămâna Patimilor.

În perioada 29 aprilie – 3 mai, Săptămâna Patimilor, în bisericile ortodoxe sunt oficiate slujbele numite denii. Prin acestea sunt evidenţiate momentele dramatice legate de Patimile şi Jertfa lui Hristos.

Deniile au început din seara de Florii și continuă până în Vinerea Mare.

Luni, marţi şi miercuri se oficiază Liturgia darurilor mai înainte sfinţite. În Joia Mare se oficiază Liturghia Sfântului Vasile Cel Mare, unită cu Vecernia. În unele mănăstiri,…

Citește mai mult pe Alba24.ro

Citește mai departe

Cluj

CNAIR: Cinci oferte depuse pentru studiul de fezabilitate al Drumului Expres Cluj-Dej

Publicat

CNAIR a anunțat că luni au fost depuse 5 oferte pentru contractul privind elaborarea Studiului de Fezabilitate pentru Drumul Expres Cluj – Dej.

Astfel, au fost depuse oferte din parte următoarelor firme sau…
Citește mai mult pe Cluj24

Citește mai departe

Alba

FOTO: Cum au fost sărbătoriți veteranii de război din Alba. Ce au primit cadou din partea jandarmilor și autorităților locale

Publicat

Ziua Veteranilor de Război a fost marcată în Alba și prin momente deosebite alături de veteranii din județ. Aceștia au fost vizitați de reprezentanții Jandarmeriei și ai altor structuri MAI și MApN, respectiv autorități locale. Au primit cadouri, în semn de apreciere.

Luni, 29 aprilie, de Ziua Veteranilor de Război, reprezentanții jandarmilor, alături de colegi din celelalte structuri MAI și de prefectul Nicolae Albu, i-au vizitat pe cei șase veterani care mai sunt în viață în județ.

Aceștia au primit din partea Prefecturii Alba Placheta omagială…

Citește mai mult pe Alba24.ro

Citește mai departe