Connect with us

Alba

Procurorii din Alba cercetează două persoane care au obținut ilegal fonduri prin programul Start-up Nation. Cum au procedat

Publicat



Două persoane sunt cercetate de procurorii Parchetului de pe lângă Tribunalul Alba, pentru fraude cu fonduri din programul Start-Up Nation.

Au fost efectuate 27 de percheziții, în data de 28 mai 2024. Faptele pentru care celele două persoane vor fi cercetate au avut loc în data de 2018-2020. 

Din câte se pare inculpații au făcut două firme cu care au accesat fonduri...

Citește mai mult pe Alba24.ro


Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA pe Ardeal24 - trimite foto/video la Ardeal24 prin Facebook messenger, Whatsapp, sau prin formularul online


Comenteaza

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Alba

FOTO: Lucrări în curtea Liceului Teoretic Teiuș. Au fost demolate construcții vechi, după modernizarea sediului

Publicat

Lucrări în curtea Liceului Teoretic Teiuș. Au fost demolate construcții vechi, după modernizarea sediului, a comunicat primăria.

”În curtea liceului teoretic reabilitat proaspăt, cu toate instalațiile noi, sigur, pentru tinerii noștri și dascălii lor, lucrăm la curățarea terenului de magaziile insalubre și dărăpanate, care ne puneau în pericol. Dăm încet, încet, o față nouă curții interioare a liceului nostru!

Bătălia pentru modernizarea școlii teiușene continuă, pentru că ne pasă de copiii…

Citește mai mult pe Alba24.ro

Citește mai departe

Alba

An școlar 2024-2025: ”Școala altfel” va pune accent pe prevenția consumului de droguri și tutun și siguranța în trafic

Publicat

An școlar 2024-2025. Ministrul Educației, Ligia Deca, a anunțat că „Școala altfel” va pune accent pe campanii ce vizează prevenția consumului de droguri și tutun, dar și pe siguranța în trafic.

„În cadrul programului Școala altfel se va pune accent pe prevenirea consumului de droguri, de tutun, dar și pe siguranța în trafic”, a declarat Ligia Deca.

Mai mult, în școli se vor desfășura campanii de informare despre traficul de persoane sau un stil de viață sănătos.

În școli va fi desemnat un…

Citește mai mult pe Alba24.ro

Citește mai departe

Alba

Amenzi de peste 13.000 de lei date de polițiști și jandarmi în Alba. Câți șoferi au fost verificați în trafic, în 24 de ore

Publicat

Amenzi de peste 13.000 de lei date de polițiști și jandarmi în Alba, în ultimele 24 de ore. Aceștia au continuat acțiunile, în sistem integrat, pentru prevenirea incidentelor în județ.

În cadrul activităților desfășurate, au fost efectuate, prin intermediul aplicației eDAC, 368 de verificări de persoane și 256 de verificări de autovehicule, potrivit IPJ Alba.

Au fost constatate 101 abateri de natură contravențională, majoritatea la normele legale privind circulația pe drumurile publice. Au fost…

Citește mai mult pe Alba24.ro

Citește mai departe

Alba

Sistem complex de monitorizare pe autostrăzi. Camere video fixe și mobile, senzori, stații meteo. Cum vor fi sancționați șoferii

Publicat

Sistem complex de monitorizare pe autostrăzi. Compania Națională de Administrare a Infrastucturii Rutiere (CNAIR) pregătește noi sisteme inteligente de transport (ITS) pentru autostrăzile A1, A2, A3 și DN1.

Prin sistem de camere fixe sau mobile, se va putea monitoriza traficul, dar vor putea fi colectate și date despre viteza cu care circulă șoferii, greutatea mașinilor de marfă sau se vor comunica avertizări despre evenimente rutiere.

De asemenea, vor fi disponibile informații despre condiții de trafic,…

Citește mai mult pe Alba24.ro

Citește mai departe
Publicitate