Connect with us

Eveniment

Profesoară din Sibiu răpusă de cancer – Andreea Parincianu, plânsă de foștii elevi

Published

on



Profesoara Andreea Ioana Parincianu a decedat în cursul săptămânii trecute. Acesta a fost răpusă de cancer la vârsta de 41 de ani.

Andreea Parincianu a fost profesoară de limba franceză la Școala Gimnazială „Radu Selejan” din municipiul Sibiu. Viața ei s-a încheiat la vârsta de 41 de ani, fiind răpusă de o boală groaznică și chinuitoare: cancer.

A fost o profesoară extrem de iubită și apreciată. Elevii săi au primit înmărmuriți cumplita veste și i-au transmis ultimele gânduri pe pagina de Facebook.

„Dumnezeu să vă așeze în dreptul îngerilor. Ați fost o persoană extraordinară, mereu cu zâmbetul pe buze, de la care am avut foarte multe de învățat. Îmi este foarte greu să vorbesc despre dumneavoastră la trecut,…

Vezi mai mult pe Ora de Sibiu


Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA pe Ardeal24 - trimite foto/video la Ardeal24 prin Facebook messenger, Whatsapp, sau prin formularul online


Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Alba

Primăria din Alba Iulia vrea să reabiliteze porțile Cetății Alba Carolina. Ce probleme au fost descoperite. Valoarea investiției

Published

on

Primăria Municipiului Alba Iulia vrea să efectueze lucrări de consolidare, conservare și restaurare la mai multe porți din Cetatea Alba Carolina, care au suferit degradări în ultimii ani.

În acest sens a fost inițiat un proiect de hotărâre de consiliu local. Proiectul se află în faza de aprobare a documentației și indicatorilor tehnico-economici.

Acesta este cuprins pe ordinea de zi a ședinței extraordinare de consiliu local din data de 20 septembrie 2024.

Monumentele care fac obiectul investiției sunt…

Citește mai mult pe Alba24.ro

Continue Reading

Cluj

Clujenii au cele mai mari salarii, după angajații din București. Cât au crescut, în medie, față de anul trecut

Published

on

Clujenii au cele mai mari salarii din țară, după angajații din Capitală.

Asta în condițiile în care, la Cluj a crescut și numărul salariaților față de anul trecut.

Clujenii au cele mai mari salarii, după…

Citește mai mult pe Cluj24

Continue Reading

Alba

Cât va sta după gratii un hoț cu experiență, care a furat dintr-o chilie a Mănăstirii Râmeț. Cum a intrat în încăperea închisă

Published

on

Nicolae C., un hoț cu experiență va ajunge după gratii după ce a fost condamnat definitiv într-un dosar de furt calificat. Furtul care l-a adus în fața magistraților a avut loc la Mănăstirea Râmeț, în luna martie a anului 2024. 

O primă condamnare a fost dată de magistrații Judecătoriei Aiud, în data de 14 iunie. Nemulțumit de pedeapsa primită, bărbatul a făcut apel la instanța superioară. 

În data de 17 septembrie 2024, magistrații Curții de Apel Alba Iulia au dat o decizie în cazul…

Citește mai mult pe Alba24.ro

Continue Reading

Alba

Vremea în Alba în weekend 20 – 22 septembrie: Temperaturi în creștere. Diminețile și serile rămân reci. Prognoza meteo

Published

on

Vremea în Alba în weekend 20 – 22 septembrie: Temperaturi în creștere, dar diminețile și serile rămân reci. Prognoza meteo pe localități. Se anunță un weekend frumos, cu temperaturi care mai cresc cu câteva grade și mult soare. Totuși, diminețile și serile rămân reci.

Temperaturile cresc în fiecare zi câte puțin, așa încât duminică vom avea maxime de 25 de grade Celsius. Totuși, diminețile și serile rămân reci, cu temperaturi care coboară la valori cuprinse între 5 și 8 grade…

Citește mai mult pe Alba24.ro

Continue Reading
Advertisement