Connect with us

Alba

Prognoza meteo iarna 2024-2025. Ce este Vortexul Polar și cum va influența vremea în sezonul rece care urmează

Publicat



Prognoza meteo iarna 2024-2025. Ce este Vortexul Polar și cum va influența vremea în sezonul rece care urmează, sunt două întrebări la care caută răspuns meteorologii europeni. 

Meteorologii cred că vremea va avea fluctuații în iarna care urmează, alternând între perioade foarte reci (chiar dacă rare) cu temperaturi mai mari decât normalul perioadei.

În noiembrie și decembrie vom avea în România Temperaturi cuprinse în medie între 5 și 10 chiar 12 grade Celsius.

Vor exista și zile mai friguroase,…

Citește mai mult pe Alba24.ro


Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA pe Ardeal24 - trimite foto/video la Ardeal24 prin Facebook messenger, Whatsapp, sau prin formularul online


Comenteaza

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Alba

VIDEO: Problemele din traficul rutier din Alba Iulia. Explicațiile primarului Pleșa: Când ar urma să fie conectate semafoarele

Publicat

Primarul municipiului Alba Iulia, Gabriel Pleșa, a făcut o serie de precizări după problemele apărute în trafic, la intrarea în oraș. Este vorba despre coloana de sute de mașini care s-a format marți, 17 septembrie și care se întindea din zona magazinului Ambient și până la Colegiul Alexandru Domșa. 

Problemele au apărut după ce două semafoare au fost pornite, în zona unității de învățământ. La o oră în care zona este inters circulată, undeva în jurul orei 16.00, coloana de mașini a început…

Citește mai mult pe Alba24.ro

Citește mai departe

Alba

DREPT LA REPLICĂ PSD ALBA: Întrebare pentru Horațiu Florea, bufonul împăratului Dumitrel: Cât a costat palatul de lux al CJ Alba?

Publicat

Având în vedere recentele explicații hilare și pline de ipocrizie ale călătorului între partide Horațiu Florea despre noul sediu de lux al Consiliului Județean, observăm că PNL continuă să sfideze cetățenii județului Alba ascunzând realitatea despre milioanele de euro investite în acest imobil.

Mai mult, Horațiu Florea se transformă în bufonul „împăratului” Ion Dumitrel, care la fel ca și președintele Klaus Iohannis pare că a început să iubească luxul și opulența.

În loc să vină cu…

Citește mai mult pe Alba24.ro

Citește mai departe

Alba

”Pantofiori noi pentru prima zi de școală” pentru aproape 200 de copii din Aiud și împrejurimi

Publicat

Aproape 200 de copii din Aiud și împrejurimi au primit cadouri la începutul anului școlar din partea unor asociații din oraș. 

”În săptămâna  05 – 12 sept 2024, Asociația Maria Agapia Aiud împreună cu Asociația Popa Soare au adus bucurie unui număr de 194 de copii, cărora le-au fost dăruiți ,,pantofiori noi pentru  prima zi de școală”.

Au primit cadouri copii de la Grădinița „Primii Pași” Aiud, de la Grădinița Nr. 2 Aiud precum și elevi de la Școlile Gimnaziale „Ovidiu Hulea”,…

Citește mai mult pe Alba24.ro

Citește mai departe

Alba

Bărbat din Horea, cu dosar penal după ce a fost oprit în trafic. Ce au descoperit polițiștii

Publicat

Un bărbat din comuna Horea s-a ales cu dosar penal după ce a fost oprit în trafic. Polițiștii din Zlatna au descoperit că de afla sub influența alcoolului.

Potrivit IPJ Alba, este vorba despre un bărbat în vârstă de 57 de ani din comuna Horea.

Acesta a fost oprit de polițiștii din Zlatna, în timp ce acționau pe DN 74, marți, 17 septembrie, în jurul orei 6.00.

Bărbatul a fost supus testării cu aparatul etilotest, rezultând valoarea de 0,49 mg/l alcool pur în aerul expirat.

A fost condus la spital…

Citește mai mult pe Alba24.ro

Citește mai departe
Publicitate