Connect with us

Eveniment

Prognoza meteo pentru luna februarie – Vremea va fi caldă

Publicat



Până la jumătatea lunii februarie temperaturile vor fi mai ridicate decât cele normale, apoi devin obișnuite pentru această perioadă a anului, potrivit prognozei pentru următoarele patru săptămâni, realizată de Administrația Națională de Meteorologie, anunță Mediafax.

1 – 8 februarie

Valorile termice vor fi mai ridicate decât cele specifice pentru această perioadă, în toate regiunile, dar cu o abatere termică pozitivă mai accentuată în cele intracarpatice. Regimul pluviometric va fi în general deficitar în jumătatea sudică a țării, dar mai ales în sud-vest și la munte, dar și local excedentar în nordul extrem al țării, iar în rest va fi apropiat de cel normal pentru această perioadă.

8-15 februarie

Temperaturile…

Vezi mai mult pe Ora de Sibiu


Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA pe Ardeal24 - trimite foto/video la Ardeal24 prin Facebook messenger, Whatsapp, sau prin formularul online


Comenteaza

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Alba

Cupru Min Abrud împlinește 47 de ani de existență. Istoria companiei de stat care a rezistat din comunism

Publicat

Cupru Min Abrud împlinește 47 de ani de existență, în data de 21 mai. Este una dintre companiile de stat care a reușit să rămână în picioare din perioada comunistă, reușind să se adapteze la economia de piață și să rămână cel mai mare angajator din zona Munților Apuseni.

A fost înființată cu scopul...

Citește mai mult pe Alba24.ro

Citește mai departe

Cluj

PNL Cluj: Drulă și USR mint și își bat joc din nou de clujeni

Publicat

Aflat în turism electoral la Cluj, președintele USR, Cătălin Drulă, unul dintre groparii dezvoltării României, aruncă din nou cu praf în ochii opiniei publice. Trebuie să ai tupeu de tupeu, „marca USR” ca, după ce ai…

Citește mai mult pe Cluj24

Citește mai departe

Alba

Nume românești în spațiu: Corpuri cerești sau formațiuni de pe alte planete, ”botezate” de români. Craterul Eminescu de pe Mercur

Publicat

Nume românești în spațiu: date unor corpuri cerești sau formațiuni de pe alte planete. Craterul Eminescu de pe Mercur a atras chiar atenția NASA. 

”O mare onoare este ca numele tău să fie purtat o anumită formațiune de pe o planetă. Onoarea este mare, dar nu ai cum să te bucuri de ea, pentru că toate...

Citește mai mult pe Alba24.ro

Citește mai departe

Cluj

FOTO: Zeci de tineri, în VIZITĂ la muzeele din Cluj-Napoca

Publicat

Agitație mare pe străzile din Cluj-Napoca, sâmbătă seara. Mulți tineri au dat ieșirile în club sau la terase pe vizita la muzee, cu ocazia Nopții Muzeelor 2024.

Evenimentul Noaptea Muzeelor a fost coordonat la…

Citește mai mult pe Cluj24

Citește mai departe