Connect with us

Alba

Prognoza meteo pentru luna septembrie: Început de toamnă cu temperaturi de vară și ploi puține

Published

on



Prognoza meteo pentru luna septembrie realizată de meteorologii români arată că începutul de toamnă va aduce temperaturi de vară și ploi puține în majoritatea regiunilor țării. 

Temperatura medie a aerului va avea avea valori mai ridicate decât cele normale pentru această perioadă la nivelul întregii țări, mai ales în...

Citește mai mult pe Alba24.ro


Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA pe Ardeal24 - trimite foto/video la Ardeal24 prin Facebook messenger, Whatsapp, sau prin formularul online


Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Alba

Accident la Crăciunelu de Jos. Un bărbat a intrat cu mașina într-un autoturism parcat și într-un gard. Ce alcoolemie avea

Published

on

Accident la Crăciunelu de Jos. Un bărbat a intrat cu mașina într-un autoturism parcat și într-un gard. Se afla sub influența alcoolului, în momentul accidentului.

Potrivit IPJ Alba, miercuri, 18 septembrie, în jurul orei 22.30, polițiștii Secției 5 Poliție Rurală Blaj au intervenit pe raza localității Crăciunelu de Jos de unde a fost semnalată producerea unui accident rutier. Acesta a fost urmat doar de pagube materiale.

Din cercetări a rezultat că un bărbat de 29 de ani, din comuna Crăciunelu de Jos,…

Citește mai mult pe Alba24.ro

Continue Reading

Alba

SONDAJ Votează MISS și MISTER Alba24.ro: Balul Bobocilor 2024 la Colegiul Economic din Alba Iulia. Royal Family „Bridgerton”

Published

on

Opt perechi de boboci intră în cursa pentru titlul de Miss și Mister Boboc 2024, la Colegiul Economic „Dionisie Pop Marțian” din Alba Iulia.

Balul va avea loc în data de 8 noiembrie, la Casa de Cultură a Sindicatelor, de la ora 19:00.

Balul va fi urmat de un after party, care va avea loc în Stage Club, de la ora 23:00, unde elevii se vor distra alături de un artist surpriză.

Până la evenimentul propriu zis, alba24.ro va îndeamnă să vă alegeți favoriții, pentru titlul de Miss și Mister Alba24.ro, titlu…

Citește mai mult pe Alba24.ro

Continue Reading

Alba

Sesizarea ÎCCJ privind Legea fugarilor, discutată la Curtea Constituţională a României. Ce solicită Înalta Curte

Published

on

Legea fugarilor a intrat joi pe agenda Curții Constituţionale a României (CCR). Va fi discutată sesizarea Înaltei Curţi de Casaţie şi Justiţie (ÎCCJ).

ÎCCJ a atacat la CCR Legea pentru modificarea şi completarea Legii 286/2009 privind Codul penal, adoptată de Camera Deputaţilor pe 29 noiembrie 2023. Aceasta prevede că persoanele condamnate definitiv care nu se prezintă în termen de şapte zile la Poliţie pentru a fi încarcerate vor fi considerate evadate şi riscă o pedeapsă între 6 luni şi 3 ani.

În…

Citește mai mult pe Alba24.ro

Continue Reading

Alba

Accident pe DN 14B la Cistei, provocat de un șofer băut. Două mașini au fost avariate. Cum s-a produs evenimentul rutier

Published

on

Un șofer de 37 de ani s-a ales cu dosar penal după ce a provocat accident rutier pe DN 14B la Cistei. Acesta conducea sub influența alcoolului. A lovit, cu mașina, un autoturism ce circula din sens opus.

Potrivit IPJ Alba, joi, 19 septembrie, în jurul orei 24.00, polițiștii de ordine publică din Blaj au intervenit pentru soluționarea unui eveniment rutier, soldat cu pagube materiale. Acesta s-a produs pe DN 14 B, pe raza localității Cistei.

Din cercetări a rezultat că un bărbat de 37 de ani, din comuna…

Citește mai mult pe Alba24.ro

Continue Reading
Advertisement