Connect with us

Eveniment

Prognoza meteo pentru weekend la Sibiu – Temperaturi negative și fulguieli ușoare

Publicat



Covorul de zăpadă care s-a așternut în noaptea de vineri spre sâmbătă a adus bucurie sibienilor. Iarna se face simțită din ce în ce mai mult, iar vremea este una perfectă pentru un final de săptămână pentru cei care vor să meargă la munte sau, mai ales, pentru iubitorii sporturilor de iarnă .

La Sibiu, peisajul dimineții de sâmbătă este unul de poveste. Noaptea trecută a nins intens, astfel că, zăpada s-a așternut frumos. Meteorologii anunță că temperaturile vor rămâne negative în următoarele zile și va mai ninge ușor.

”Vor mai fi fulguieli sporadice și temporare în cursul zilei de sâmbătă și duminică, iar temperaturile vor fi negative, atât în cursul nopții, cât și pe timpul zilei.”, transmit reprezentanții stației meteorologice Sibiu.

Sâmbătă dimineața, stratul de zăpadă măsura aproximativ 6 centimetri în Sibiu, la Păltiniș 64 de centimetri, iar la Bâlea 204 de centimetri. Sâmbătă și duminică va ninge ușor, iar temperaturile se vor situa între -13 și -10 grade Celsius noaptea, iar pe timpul zilei, temperaturile vor urca până la -5 grade Celsius. La noapte se așteaptă temperaturi de aproximativ  -12 grade Celsius.

La începutul săptămânii următoare, vremea se va menține rece. Începând cu data de 19 ianuarie, vremea se va încălzi ușor.

sursa: Ora de Sibiu


Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA pe Ardeal24 - trimite foto/video la Ardeal24 prin Facebook messenger, Whatsapp, sau prin formularul online


Comenteaza

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Cluj

CFR Cluj-Sepsi OSK, 2-1. Avem doi oameni în PLUS, ce facem cu ei

Publicat

CFR Cluj a întâlnit, duminică seara, pe Sepsi OSK, într-un meci care încheia etapa a 7-a a play-off-ului Superligii de fotbal. Clujenii, cu evoluții oscilante, erau pe locul 3 înaintea meciului, având 34p., în timp ce…

Citește mai mult pe Cluj24

Citește mai departe

Alba

Săptămâna Patimilor: După FLORII începe Săptămâna Mare- zile de post negru, rugăciune și abstinență. Ce nu ai voie să faci

Publicat

Săptămâna Patimilor – Ce semnifică fiecare zi din Săptămâna Mare. Credincioşii intră în ultima săptămână a Postului Paştilor, numită Săptămâna Patimilor sau Săptămâna Mare.

Fiecare zi din această săptămână are o semnificaţie specială în desfăşurarea evenimentelor premergătoare Învierii Domnului.

După Florii, credincioşii intră în ultima săptămână a Postului Paştilor, numită Săptămâna Patimilor sau Săptămâna Mare. Începând din seara de Florii, până în Vinerea Mare, în biserici se săvârşesc deniile.

În Săptămâna…

Citește mai mult pe Alba24.ro

Citește mai departe

Alba

Reacția lui Voicu Paul după ce a plecat din PNL la PSD Alba Iulia: ”Sunt un traseist”. Cum își motivează decizia

Publicat

Voicu Paul a reacționat duminică 28 aprilie, după ce a fost făcut anunțul că a plecat din PNL spre PSD Alba Iulia. Fiind unul dintre cei mai vechi oameni din PNL Alba Iulia, Voicu Paul a ținut să își motiveze alegerea, printr-o postare pe Facebook. 

Acesta a spus că dacă este să aibe o etichetă de traseist, o va purta ”pentru ca orașului să îi fie bine”.

Însă a pus plecarea sa pe baza rupturii din PNL la momentul plecării lui Gabriel Pleșa în USR. De alfel, Voicu Și Pleșa au fost contra candidați la alegerile 2020.

Acum acesta a spus că se…

Citește mai mult pe Alba24.ro

Citește mai departe

Cluj

Fotolii de masaj pe Aeroportul ”Avram Iancu” Cluj. Licitație pentru închirierea spațiilor

Publicat

Aeroportul ”Avram Iancu” Cluj organizează la jumătatea lunii mai o licitație publică pentru închirierea de spații comerciale destinate amplasării unor fotolii pentru masaj.

Reprezentanții aeroportului au…

Citește mai mult pe Cluj24

Citește mai departe