Connect with us

Cluj

Program PRELUNGIT a doua oară la Serviciul de PAȘAPOARTE Cluj. Se va lucra inclusiv SÂMBĂTĂ. Platforma e FUNCȚIONALĂ

Publicat



pasapoarte cluj.jpg

Prefectura Cluj a anunțat că programul Serviciului de Pașapoarte va fi prelungit, începând cu data de 14 martie.

Astfel, programul de preluare a cererilor pentru eliberarea pașaportului va fi între orele 08.00- 20.00, de luni până vineri. De asemenea, se vor prelua cereri si sâmbăta, între orele 08.00 și 16.00.

„Aceste modificări vin în sprijinul cetățenilor care au nevoie de serviciile S.P.C.P. Cluj”, a precizat prefectul de Cluj, Irina Munteanu.

La Cluj, la câteva zile de la declanșarea războiului din Ucraina, serviciul a fost luat cu asalt de oameni. Aceștia fie își schimbă pașapoartele fie nu au și vor să își facă.

În data de 7 martie a fost operată prima prelungire a programului la serviciul din Cluj, de la 08.30 la 18.30, de luni până vineri, însă nu a fost suficient pentru a face față numărului mare de cereri.

Citește și: Nu mai sunt LOCURI disponibile. PROGRAMAREA online la PAȘAPOARTE Cluj a fost OPRITĂ. Prefect: Vom prelungi programul

În jurul orei 15.30 platforma unde se fac programări a devenit funcțională și pentru Cluj. În platformă au fost adăugate noi ore pentru programare.

Urmărește știrile Cluj24.ro pe Google News

 

Vezi mai mult pe Cluj24.ro

Romania24.ro


Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA pe Ardeal24 - trimite foto/video la Ardeal24 prin Facebook messenger, Whatsapp, sau prin formularul online


Comenteaza

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Cluj

VIDEO FOTO. Castelul Rákóczi-Bánffy din Gilău, deschis după renovarea de peste 7,1 milioane de euro. Va fi un ”templu cultural”

Publicat

Castelul Rákóczi-Bánffy din Gilău a fost redeschis, vineri, în urma unor lucrări de renovare și restaurare care au costat peste 7 milioane de euro, finanțarea fiind asigurată de Uniunea Europeană, Guvernul Ungariei și…

Citește mai mult pe Cluj24

Citește mai departe

Cluj

VIDEO FOTO. 25 de companii și universitățile clujene și-au prezentat oferta la Bursa locurilor de muncă a AJOFM

Publicat

Zeci de companii și cele mai importante universități clujene și-au prezentat oferta la Bursa Locurilor de Muncă, eveniment organizat de Agenția Județeană pentru Ocuparea Forței de Muncă (AJOFM) Cluj vineri, 14 mai, la Cluj…

Citește mai mult pe Cluj24

Citește mai departe

Cluj

FOTO. Castelul Rákóczi-Bánffy din Gilău, o bijuterie a Transilvaniei, își redeschide porțile în weekend. Renovarea a durat 7 ani

Publicat

Castelul din Gilău se redeschide în acest weekend pentru public, după un proces de renovare meticulos și amplu, care a durat șapte ani.

Castelul Rákóczi-Bánffy din Gilău va fi de acum un centru cultural…

Citește mai mult pe Cluj24

Citește mai departe

Cluj

CFR Cluj caută ÎNLOCUITOR pentru Otele. Pe cine ar vrea „Bursucul”

Publicat

Având în vedere că CFR Cluj și-ar putea vinde omul de gol, pe Philip Otele, în această vară, Dan Petrescu caută variante de înlocuire.

Una dintre acestea ar putea fi Adrian Mazilu, 18 ani, fostul jucător al…

Citește mai mult pe Cluj24

Citește mai departe